Illúzió

Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt

arc

 

 

Oleg Shuplyak egy tehetséges ukrán festő, aki rendkívül jó képességgel alakítja műveit optikai illúziókká.Képei egy sor érdekességet tárnak fel szemlélőjükről.
A legfontosabb kérdés, mire helyezted a fókuszt első pillantásra? 
A két arcra a távolban? Esetleg az elől ücsörgő férfire? A bal oldalon álló elszáradt fára? Az aranyló növényekre az első alak alatt? Vagy egy teljes arcot láttál meg először, melyet a tárgyak adtak ki azonnal számodra?

Ha a két arc tűnt fel elsőként a távolban:

Szorgalmas “könyvmoly” vagy, ami nem, hogy nem sértő, egyenesen hízelgő, hiszen rendkívüli lexikális tudást birtokolsz. Szorgalmas, realista, komoly ember hírében állsz. Szeretsz mindent megtervezni előre, ezért nem érnek nagy meglepetések az életben. Te így érzed magad jól, ezért így is van rendben ez. Két lábbal állsz a földön, céltudatosan haladsz előre a magad által kijelölt úton. 

Ha az előtérben ücsörgő férfi alakot láttad meg először:

Maga az Agy vagy. Két lábon járó realizmus. Mindent kontroll alatt szeretsz tartani, még az érzéseidet is. Szereted kívülről elemezni még magadat is, mert akkor érzed, hogy rendben működnek a dolgok. Általában mérnök, informatikus, matematikus, de mindenképpen az “agyából élő” szakmát választasz. Imádod kijelölni a határokat az életedben mindennek. Pontosan érkezel mindenhova és ezt másoktól is elvárod. Picit lazíts a kockaságon, néha próbáld ki milyen elkésni valahonnan, vagy hagyni, hogy szétázzon az öltönyöd az esőben. Élj lazábban. Csak próbáld ki…

Ha a bal oldalon álló kiszáradt fát láttad meg elsőként:

Egyenes, érzelmileg is intelligens ember vagy, ezért ösztönösen veszed körül magad olyanokkal, akikkel valóban jól érzed magad. Szívesen vagy benne minden ökörködésbe, élvezed az életet. Rád mondják, hogy nem álmodja az életét, hanem valóban éli az álmait. Határozottan, céltudatosan építed fel mindazt, amire vágysz. Te magad vagy az életigenlés!

Ha az aranyló növényeket fedezted fel először:

Értékes ember vagy, akinek nagyon szeretnek a társaságában lenni. Soha nem érted igazán mivel váltod ki az emberekből, szinte ‘gyónnak’ neked, és a tanácsodra várnak. Úgy érzed, te is csak egy útkereső vagy, némi tapasztalattal a háta mögött. Az emberek mégis másként látnak téged. Egy olyan nyugalom szigetének, akihez szívesen csatlakoznak, akivel jó időt tölteni, aki igazán megérti őket. Tele vagy energiával, az a típus vagy akinek a legértéktelenebb dolog is arannyá válhat a kezében, ha igazán akarja. Használd…

Ha a teljes arc volt az első amit megláttál:

Mosolygós, optimista ember vagy, aki azonnal reagál mások szükségleteire. Amolyan “átölelnémavilágot” fazon. Amellett, hogy ez egy rendkívül jó tulajdonság, óvnod kell a saját érzéseidet, lelkedet is. Az ilyen típusú embert hajlamosak kihasználni azok, akik nincsenek tekintettel másokra, csak energiát akarnak. Maradj továbbra is kedves, együtt érző, hiszen ez az életető elemed, de húzd meg a határokat és jelöld ki az időszakokat, amikor csak a saját töltődésedre figyelsz. Ilyenkor érdemes a telefont is likvidálni az életedből, mert nem igazán tudsz nemet mondani a megkeresésekre.

Mit látsz a képeken? – illúzió vagy valóság? – Robert Gonsalves grafikus képeitől tátva marad a szád, kattints ide!

Láttad már a falut, ahol senki sem tudja, hogy ápolók vigyáznak rá? Kattints IDE!

Ha tetszett oszd meg, és nézz szét a lap alján lévő képes ajánlóban is!

Szerző: Gini Papp – Illúzió

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!