Illúzió

Mosolyka: A nem “tökéletes” is tökéletes valakinek

Fanny Hozleiter  – azaz Mosolyka, olyan képet és posztot tett ki facebook oldalára tegnap este, amit országvilágnak látnia kell! Az van, hogy évek óta lovagolok már ezen a témán, de nyilván teljesen másképp hangzik tőlem, mint tőle.  Sok részes sorozatom, a “Megdöbbentő fotósorozat, hogy megnyugodj, így vagy tökéletes (kattints erre a sorra az első részéért!), azt hívatott erősíteni, vállald fel magad, és fejezd be az önostorozást. NE hidd el, amit a média igyekszik letolni a világ torkán, a tökéletes nem az, amit a tévében, újságokban látsz. Meg sem közelíti. Mindannyian egyszeri és megismételhetetlen csodaként jövünk a világra és pont úgy vagyunk tökéletesek, ahogy vagyunk. Nem azért kell fogyókúrázni sem, hogy másnak lásson a világ, hanem azért, és csakis azért, hogy saját magunknak tetsszünk, az egészségünk védelmében, és olyan más indokokkal, ami rólunk szól. NEM másokról, csakis a tükörről. Fanny felvállalta magát. És milyen jól tette!

 

 

mosoly
A kép és annak felvezetése Mosolykától:

“Elképzelhetetlenek tartottam évekkel ezelőtt, hogy valaha ezt ennyire nyíltan fogom vállalni. Anno még a nagy szerelemmel is csak sötétben bújtam össze, félve ki ne ábrándítsam. Ma már szeretem mikor férjem megsimogatja a hasam, vagy oly nagy szeretettel puszilja meg az oldalamon a kicsinek nem nevezhető gödröcskét.

Szeretném vállalni, és másokat is erre biztatni, hogy a nem “tökéletes” is tökéletes valakinek, de elsősorban önmagam elfogadása fontos. Elfelejtetni a hasonlítgatást, mert valóban nem egy címlapon megjelenő alakom van, és a legtöbb nőnek sem. Mégis két éve feleség vagyok, és társa egy nem is akármilyen helyes pasinak ♡

Az elfogadás után következik a tett. A szégyen helyett, ezt az állapotot egy kiindulópontnak tekintem, amit tettekkel, gondolatok erejével meg fogok változtatni, és ennek a folyamatnak részei lehettek, mert mesélek, és mutatom időközönként hol tartok.

Elsősorban elhatározásom oka nem a külső javítás, sokkal inkább az életmínőség javítása, a vele járó külalak változás csak ajándék.

Az eddigi tornák, kezelések mellett belevágtam: Anamé Program

3. napnál tartok, és az erőteljes légzőgyakorlattal, mint tegnap említettem lazán lepipálom a Kovi féle filmek hangját a szomszédok örömére. Mára a kellemes test bizsergés mellett elindult a savam felfelé, de ettől nem ijedek meg, ez is a változás része.

Szóljon ma a like mindazon nőknek, nőktől (és jófej férfiaktól)  akik vállalják, hogy “tökéletlenségükkel” együtt NŐK, mert a valóság nem a címlapon kezdődik.”

 
 
Szerző: Gini Papp  – Illúzió

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!