Illúzió

Találd meg a leopárdot 3 másodperc alatt!

leopárd

 

 

Ezen a képen bizony egy leopárd is van, hinnéd? Nem, hogy 3 másodperc alatt, de 1 perc alatt sem találtam meg rajta. A vadállatok fotózására specializálódott Sundhir Shivaram,  Facebook oldalán tette közzé képét pontosan ezzel a felszólítással. Találd meg a sziklák és némi növényzet között a leopárdot. A tapasztalt, 43 éves fotós Berába utazott (Banglades mellett Indiában), kifejezetten egy vadmacskát akart lencsevégre kapni. 

“A leopárd előjött rejtekhelyéről, lustán fordult egyet, majd lepihent. Sikerült képet készítenem róla a legkisebb nesz nélkül. Úgy alakult, hogy kevesen találják meg rajta, sokat találgatnak, de általában tévednek. Ebből is látszik milyen ügyesen választottak élőhelyet, rendkívül jól álcázza őket.” – mondta Shivaram.

Sokan nem is hitték el a fotósnak, hogy valóban van rajta leopárd. A vírusszerű megosztásoknak köszönhetően a médiáig jutott, és grafikus szerkesztőket vettek igénybe, hogy fedezzék fel rajta a macska család képviselőjét rajta. Ők játszottak a színekkel, fényerővel, zoomoltak, végül feltárták a képen rejtőző állatot. 

Ez nehezebbnek tűnik, mint a farakásnál rejtőző cica – amit ITT mutattam meg!

Nos megtaláltad?

Néhány ajánlat, ha érdekesnek találtad:

Szerző: Gini Papp  – Illúzió
(playlatsplay.tk)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!