Illúzió

Válassz egy álomfogót és nézd meg mit üzen rólad! – személyiségteszt

Az észak-amerikai indián törzsek, kunyhóik bejáratánál álomfogókat helyeztek el abból a célból, hogy a negatív energiákat felfogják, távol tartsák. Arra is használták, hogy megszűrje álmaikat, és csak a pozitív üzenetű, kinyilatkoztató üzenetek jussanak el hozzájuk.
Ezen túlmenően, bizonyos szempontból felfedi személyiségünk rejtett oldalait is az, amelyik változatához vonzódunk. Válassz tehát egyet és fedezd fel jelentését!

Figyelj fehér ember, az indián sámán ezt üzeni neked! – Kattints ide!álomfogó

 

 

A tarahumara indián törzs megmutatja neked mi is a futás! Kattints ide!

Keresd meg választott álomfogódat, alatta találod az elemzésedet!

egyes

Lojális és őszinte típus vagy. Rendezett, aprólékos, bizonyos esetekben maximalista, de mindenekelőtt nagyon közvetlen. Nem habozol, nyíltan kimondod amit gondolsz, legyen az tanács, kérés vagy igény. Ha azonban mérges és csalódott vagy, nagyon bántó szavakat használsz (magadat is keményen ostorozod olyankor), számodra ebben rejlik a kihívás. Emlékezz, a kemény szavak nagyon nagy erővel bírnak, ugyanakkor erő, hatalom rejlik bennük arra is, hogy építs velük. Lehetőleg ne ragadtasd el magad annyira, a körülményektől függetlenül mindig légy kedves és szeretettel teli. Ez visz előre az életben, és enged utat a bőségnek minden téren.

kettes

Óvatos és barátságos típus vagy. Szeretsz másokkal törődni, gondoskodni róluk. Fejlett intuíciód lehetővé teszi, hogy megérezd a veszélyt, és el is kerüld. Sok időt töltesz a jövőn való elmélkedéssel, egyik legnagyobb vágyad, hogy az ellenőrzésed alatt tartsd. Számodra ez a legnagyobb kihívás, ugyanis sokkal intenzívebben és boldogabban élhetnél, ha rugalmasabb lennél. Ne feledd, a jövő nem más, mint a jelenben végzett dolgaid eredménye. Figyelj jobban arra, mit teszel MA, a pillanatban, így teljesebb mértékben használhatod ki és haladhatsz bizonyossággal a jövő felé. Csodálatos napok várnak ott, hidd el!

hármas

Érzelmes és nagylelkű típus vagy. Figyelmes, és védelmező személyiség. Megvan a képességed ahhoz, hogy rövid idő alatt megbarátkozz idegenekkel is, és az emberek nagyon gyorsan a bizalmukba fogadnak. Hajlamosak nagyon gyorsan eljutni arra a pontra, amikor tanácsokat kérnek tőled, és szeretnék, ha meghallgatnád őket. Olyan ember vagy, aki rendkívüli módon képes felépíteni másokban a hitet és talán túl sokat is adsz magadból. Feladatod éppen ezért annak megtanulása, hogyan fogadj el te is. Ne feledd, megérdemled azt, hogy jól érezd magad a bőrödben! Érezd magad méltónak arra, hogy az élet csodás ajándékokkal árasszon el. Ha hagyod, hogy végre visszakapd a sok jót, amit adtál, és mindezt szeretettel fogadod, akkor meg fogod látni, hogy a rég várt áldás és a bőség beköszönt életedbe.

négyes

Aktív, kellemes és szórakoztató típus vagy. Vidám, szorgalmas, néha impulzív személyiség vagy, aki mindig a társaság közepe. Sok időt töltesz ötleteléssel, elméd aktívan és kreatívan dolgozik. Környezeted mindig azt látja, hogy tevékenyen, hittel éled az életed. Sokoldalú vagy és okos. Gyakran azonban túlságosan sokáig tart, hogy befejezd amit csinálsz, így kicsúszol a határidőkből. Nagyon fontos számodra, hogy megfelelj másoknak, ezért nehézséged okoz neked, hogy kevésbé legyél impulzív. Ha sikerül visszavenned a pörgésből, sokkal elmélkedőbb és bölcsebb emberré válhatsz, mert nyugodtabban, meditatívabban leszel képes látni a dolgokat. Ez megmutatkozik majd döntéseiden és egész életedet áthatja a titkon várt belső béke.

ötös

Bátor és társaságkedvelő típus vagy. Határozott, erős jellem. Barátságos embernek ismernek, aki határozottan megy a maga kijelölte célok felé. Mivel mindig azonnali eredményeket vársz, gyakran leszel türelmetlen, ingerült. Számodra éppen ez a kihívás, a türelem és a bizalom. Bízz a szeretet erejében, és légy meggyőződve arról, hogy “ki mint vet, úgy arat”. Emlékezz, az életben mindig minden a megfelelő időben történik, nincsenek véletlenek. Ezért, amikor a legnagyobb szükséged van rá, akkor kapod meg a dolgokat. Pontosan akkor! Törekedj arra, hogy mindig a szeretet vezéreljen!

hatos

Független és nyitott ember vagy. Kíváncsi a világra. Nagyon világos elveket követsz, határozott elképzelésed van a világról, az életről és pontosan tudod mit akarsz. A stílus szó nagyon jól definiált az életedben. Veled született kíváncsiságod folyamatosan hajt az ismeretlen felé, mindent fel akarsz fedezni. Imádsz utazni, szerelmes vagy a kalandba, mindig új terveid, céljaid vannak e téren is. Számodra a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy ne egyedül éld meg ezeket. Oszd meg másokkal is boldog pillanataidat, örömeidet! Nagyon fontos, hogy a belőled sugárzó örömből mások is kapjanak, az olyan emberek mint te, akik azért vannak itt, hogy jobb hellyé tegyék ezt a világot.

Forrás: lostest.com
Fordította: Gini Papp – Illúzió

Kattints ide, és válassz az angyali levelek közül!
Séta az erdőben – 2 perces pszichológiai teszt, amit imádtak az emberek!
Válassz egy fraktált, megmondom ki vagy – kattints ide a képes személyiségtesztért!
Ezért tegyél egy vörös fonalat a bal csuklódra! – Kattints ide!
Ide kattintva az ősi kínai módszert ismerheted meg, mellyel fel tudod oldani tested energiaáramlását!
Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt ITT!
Itt van egyiptomi horoszkópod!
Ismered a szókimondó horoszkópot? Kattints IDE érte

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!