Illúzió

A nagy kelta állathoroszkópod újabb titkot fed fel rólad!

Az állathoroszkóp, az ősi keltáktól maradt ránk, akik nagy jelentőséget tulajdonítottak neki, csak úgy mint híres fa és rúnahoroszkópjuknak.  Keresd ki, milyen állat felel meg születési dátumodnak és nézd meg, vajon igazak-e rád megfigyeléseik! 

 

 

vad

December 24-január 20. – Szarvas

A szarvas jegyű ember nagy elvárásokkal jön erre a világra, mindent el akar érni az életben. Képtelenség megállítani választott útján. Ha térdre esik, hamar feláll, és folytatja. Türelmes és megfontolt, akit a siker éltet. Büszke és előkelő jellem, mindenek felett az igazságban hisz.

Angyali számkódod megfejtését ITT találod!

Január 21-február 17. – Macska

A Macska a „hatodik érzéknek” köszönhetően olyan dolgokat lát, amit senki más a világon. Képes mindig megújulni, egyedi ötletei és művészi megoldásai vannak. Mindenkit egyenlőnek tart, odafigyel más emberek jólétére és jogaira. Érzelmileg kissé távolság tartó, de mint a macska, képes csendesen lojális maradni ahhoz, akit kiválaszt.

Mikor születtél? Ezt írják rólad a maják! Kattints ide!

Február 18- március 17. – Vipera

Álomvilágban él, sokszor a valóság és a képzelet határait nem is látja meg, minden érdekli, megérzéseire hallgat, érzi, mit éreznek mások. Ugyanakkor veleszületett kommunikátor, és tud meggyőző tud lenni, ha akar. Sosem tudod irányítani, mert állandóan irányt változtat, és kicsúszik az alól, amit nem akar megtenni.

Egzotikus indiai karma horoszkópodat ITT találod! 

Március 18-április 14. Róka

A kelta horoszkóp szerint, aki a Róka jegyében született, fékezhetetlen erő lakozik benne. Előbb cselekszik, mint gondolkodik. Különösen energikus és bátor, rakoncátlan teremtés. Nagyon színes mesélő, ugyanis saját tapasztalatait követendő példaként tálalja. A legjobb barát, társ, akit el lehet képzelni, mert nagyon hűséges, ha lehorgonyzik valaki mellett.

Ezt mondja rólad egyiptomi horoszkópod! Kattints! 

Április 15-május 12. – Bika

Erős, szerető és stabil – ilyen a Bika a kelta horoszkóp szerint. Ő a legjobb váll, amelyen kisírhatod magad, ha bántalom ért, és tőle mindig a legjobb tanácsokra számíthatsz, főként szerelmi ügyekben. Mivel megérző- és előrelátó képessége erős, érzelmes személynek tekinthető. Tudja miként kell titkot tartani, és megbízható, legyen szó bármiről.

Ezt üzeni számodra Japán horoszkópod! Kattints ide!

Május 13- június 9. – Tengericsikó

Ez a csillagjegy nagyon rugalmas és erőforrásokkal teli személyt takar. Intelligens és kiváló a memóriája. Nehéz követni őket, hiszen tele vannak energiával, és egyidőben rengeteg információval szolgálnak. Könnyen alkalmazkodnak bármilyen környezetben, és a szeretetüket sem spórolják meg azoktól, akik kedvesek számukra.

Nagy gyógynövény horoszkópodat itt találod!

Június 10- július 7. – Ökörszem

A kelta horoszkópban az ökörszemet a jóléttel társítják. Az őt képviselő személyek mindig mosollyal az arcukon láthatók, és mindig frissességet hoznak a baráti körükbe. Igen motiváltak, és jól végzik a munkájukat, még stresszhelyzetben is. Mindig megtartják a lélekjelenlétüket, és felelősségtudatosak. Az ökörszem folyton az egyensúlyt keresi az életben.

Ide kattintva az ősi kínai módszert ismerheted meg, mellyel fel tudod oldani tested energiaáramlását!

Július 8- augusztus 4. – Ló

Buja, beszédes és erős. A Ló a jó vetélytársat képviseli. Nemcsak tehetséges, hanem megvan a kellő önbizalma is ahhoz, hogy sikert érjen el. Különleges lény, irigylésre méltóan bájos, és nagyon kedves. Rögtön a segítségére siet annak, akinek szüksége van rá, és a vezetői stílus is benne rejlik.

Amikor a gyermek emlékszik előző életeire – kattints ide a saját tapasztalataimért!

Augusztus 5-szeptember 1. – Lazac

A Lazac tele van ihlettel, elképzelésekkel, örök álmodozó lélek. Nem hétköznapi a megérzése, viszont nem dicsekszik vele. Általában művész, költő vagy látnok lesz belőle. A mélység, amelyet tanúsít, sokszor befele fordulóvá teszi őt, de csakis így őrizheti meg azt a különös látásmódot, amellyel a világot szemléli. Ragyogó és egyedi ötletei vannak.

Vicces spirituális szótár a tisztánlátás érdekében IDE kattintva érhető el

Szeptember 2-szeptember 29. – Hattyú

Spirituálisan fejlett, beszédében pedig ékesszóló. A Hattyú ott is képes meglátni a szépet, ahol mások biztosan nem. A kapcsolataiban nagyon szenvedélyes és őszinte. Odafigyel a részletekre, és mindig jó ötletekkel szolgál, pontosan tudja miként járhat sikerrel abban, amihez hozzáfogott. Nyitott az újra, rendezett, jó az ízlése, és egyedi perspektívából közelíti meg a dolgokat.

Melyik a te lelked útja? – kattints ide a személyiségtesztért!

Szeptember 30-október 27. – Pillangó

Rendkívül barátságos, így sosem szakítja meg kapcsolatát a barátaival. Szeret álmodozni, véleményét és elképzeléseit szabadon kifejezni, és tanácskozni azokkal a személyekkel, akiket szeret. Mindig jókedvre derít, vidám és vonzó karakterüknek köszönhetően. Sosem ítélkezik az emberek fölött azelőtt, hogy meg ne ismerné őket.

Ezért tegyél egy vörös fonalat a bal csuklódra! – Kattints ide!

Október 28- november 24. – Farkas

Nagyon felelősségteljes, és ritkán köt kompromisszumokat, ugyanakkor megfélemlíthetetlen és igen bátor lény. Azokért, akiket szeret, bármire képes, és sosem hátrál meg. Makulátlan jellem, és mindig becsületes. A vasakarata révén messze eljut, és csakis akkor tart ki valami mellett, ha szentül hisz benne.

Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt ITT!

November 25-december 23. – Sólyom

Nagyon intelligens és igazság szerető. Mindig a nagy képet nézi, nem a földi apróságokat. Éppen ezért, legfőbb célja az, hogy megossza tudását a többiekkel. A Sólyom jó barát és arany szívű, ugyanakkor irigylésre méltó egyensúlyérzettel is rendelkezik. Nyitott az újra, bármi is legyen az, de képes ugyanakkor határozott is maradni.

Ki voltál előző életedben? Most megtudhatod a tesztből! Kattints ide!
Mi a te sorsszámod? Ismerd meg önvalódat – kattints ide!

Ha tetszett, oszd meg te is!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Nagy Erika says:

    Na amikor a tengericsikó helyett csiklót olvasok, és fuldoklok saját hülyeségemtől, elég nehezen jutok el a pillangóig 😀 😀 Dehát ha eccer jellemző rám 😀


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!