Illúzió

Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt

Az ukrán művész, Oleg Shuplyak rendkívül tehetségesen jelenít meg festményein rejtett üzeneteket. Főként tudatalattid üzeneteit. Festményei az optikai illúziót használják ki, ugyanis tárgyait mesteri kompozíciókban jeleníti meg a vásznon, hosszas szemlélődés eredményeként fedezed fel csak az összes motívumot. Ezért is használják szívesen a pszichológusok őket arra, hogy a szemlélő tudatalattijából felszínre kerülhessenek azok a blokkok, amivel azután dolgozni tudnak. 

 

 

Nézd meg az alábbi képet, és habozás nélkül mondd ki magadnak mit láttál meg először rajta!

mit-latsz1

Ha a kalapos festőre esett először a pillantásod:

Művészlélek vagy, de az a fajta, aki elfogadja az emberek közeledését. Értékes gondolataid miatt folyton a tanácsodat kérik. Te ezt nem igazán érted, mert te magad is csak keresed az utadat. Az emberek mégis látják, hogy te a béke szigete vagy, ahova jó kikötni és időt tölteni vele. Megérted őket és ösztönösen segíted is. Tudtad, hogy ezt az érzelmi intelligenciát és rendkívüli energiát arannyá varázsolhatnád? A te kezedben minden azzá válik, ha akarod. Járjon az eszed, mi fogja elhozni számodra ezt a bőséget. Ott van a szemed előtt, ez szinte biztos!

Ha a meztelen nőt láttad meg először:

Álmodozó, szentimentális, romantikus ember vagy. Hiszel a mindent elsöprő szerelemben, és meg vagy győződve róla, hogy a te életedben is helye van. Előfordul, hogy megijedsz attól, talán elsétálsz az “igazi” mellett, nem érzed meg ki volt az. De ez nem így van, olyan érzékeny típus vagy, aki meghallja a belső hangot. Mély gondolataid vannak az életről-halálról, ezért folyton keresed a saját életed értelmét. Várakozóan figyelsz a jövő felé, és pozitívan szemléled azt. Egyedül se unatkozol, nem is érted milyen az. Te bármit csinálsz, “alkotsz”, mert akkor vagy teljes.
Maradj is ilyen!

Ha az arcot láttad meg először az apró részletek nélkül:

Átölelnéd a világot, mi? Te aztán tényleg pozitív személyiség vagy, akire mindig számíthatnak a barátai. Maradj továbbra is ilyen önzetlen, együtt érző, kedves ember. De! Húzd meg a határokat, és óvd a saját lelkedet is. Tanulj meg néha nemet mondani. Kikapcsolni magad szó szerint is. Éltető elemed a segítség, ezért határozz meg időszakokat, amikor csakis magadra figyelsz! És azt is tudatosítsd magadban, hogy nem kell mindig mosolyognod, főként ha nehéz időszakot élsz át. Ilyenkor engedd, hogy meglássák ezt a barátaid és nyújthassák a kezüket feléd! Tudod, nekik is jó ám az!

Ha a vázára esett először a pillantásod, a kép alján:

Két lábon járó AGY vagy, a a racionalizmus maga! Kötelességtudatod igen magas. Könyvmolyként szívod be a tudást. Céljaid a legszentebb dolgok számodra a világon, haladsz is feléjük nagy lépésekkel. Mivel szeretsz előre tervezni, sok meglepetés nem ér az életben. Szereted a szabályokat, saját magadnak is felállítasz jó néhányat, nélkülük elveszettnek érzed magad. Ellensúlyozd ezt olyan sportokkal, hobbikkal, melyekben nem gondolkodsz semmi máson, csak a pillanatnak élsz. Néha próbáld áthágni a saját szabályaidat, meglátod üdítően hathat rád egy kis “rendetlenség”.

Ha az hajként behajoló pálmafa volt az első, amit megnéztél:

Határozott személyiség vagy, tudatosan haladsz az elképzelt célod felé. Ennek ellenére is igazi bulihuligánként ismernek és imádják a társaságodat. Az egyenes beszéd híve vagy, de érzelmileg is intelligensen oldod meg konfliktusaidat. Képes vagy diplomatikusan kifejezni magad, ezért nem sérted meg az embereket. Ösztönösen olyanokkal veszed körül magad, akik építőek számodra és akikkel valóban jól érzed magad. Szívesen vagy benne minden vidám összejövetelbe, te magad vagy az életigenlés!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!