Illúzió

Melyik indián ősi szellem lesz 2017-ben a védelmeződ és mit üzen neked?

Számos szellemi vezetőnk van életünk során, akik láthatatlanul ugyan, de szikla szilárdan mellettünk állnak. Segítőként vannak jelen, és kísérnek bennünket utunkon, még ha nem is veszünk róluk mindig tudomást. Az indiánok szerint, minden csillagjegyhez tartozik egy indián szellem, akit bármikor köszönthetünk életünkben. Ez a segítő szellem 2017-ben is az oldalunkon áll, ezért hát érdemes most már megismerkednünk vele, ha eddig nem tettük. Nincs más dolgunk, mint megkeresni csillagjegyünket, és megtudni a nevét és az üzenetét.

 

 

borit

/fotó: popscreen.com/

Kos – Lohim

Túl nagy fába vágtad a fejszédet, de visszaút már nincs – a feladatot, amit vállaltál, el kell végezni, még akkor is, ha úgy érzed, a világ összeesküdött ellened. 2017 számodra az óvatosság de a siker éve is lesz. Munkahelyeden légy elővigyázatos, lehetnek irigyeid, akik mindent megtesznek azért, hogy valahogy keresztbe tegyenek neked. Magánéletedben pedig feszültségek várhatók, amik apróbb félreértésekből adódnak, így, ha nem tisztázzátok időben a pároddal, bizony komolyabb következményei is lehetnek a vitáknak. Hallgass a kristály tiszta belső hangra, ami nálad csalhatatlan!

Lohim üzenete számodra: Küzdelem nélkül nincs nyertes csata!

Jó tanácsok a különböző csillagjegyek szülötteihez – ide kattintva!

borit

/a fotó illusztráció, forrása: pinterest.com/

Bika – Omaha

Az életed egy hosszú utazás, ám az, hogy kit akarsz megtartani útitársnak, és kit akarsz elengedni, az egyedül rajtad múlik. 2017 számodra nem hoz majd egyszerű útitársakat és utakat, viszont ez által lehetőséged nyílik arra, hogy diplomáciai képességedet használd, elsimítva ezzel több apró konfliktust. Szeretnél megfeledkezni a kötelességekről és a mókuskerékként működő munkahelyről is, de ez nehezen megy, ezért legalább hétvégén szakíts időt a kikapcsolódásra. Fáradozásaid meghozzák gyümölcsüket, anyagilag igazán sikeres évet tudhatsz majd magadénak!

Omaha üzenete számodra: Idő mindig arra van, amire szakítani akarsz!

Egzotikus indiai karma horoszkópodat ITT találod!

borit

/a fotó illusztráció, forrása: pinterest.com/

Ikrek – Spokan

2017 számodra a visszavonulás és az elmélkedés éve, ugyanakkor egy váratlan fordulat új lendületet adhat álmaid megvalósításához. Problémamegoldó képességed elismerést vált ki a környezetedből, nem értik, honnan meríted az ötleteket. A válasz önmagadban van, aki ugyanis képes magával harmóniában lenni, az tud nyugodtan gondolkozni is. Sokat fogsz magányosan filozofálni és pont ezek az egyedüllétben töltött napok töltenek fel energiával az összes többi napra. Munkahelyeden és magánéletedben is nyugodt, harmonikus év várható.

Spokan üzenete számodra: A csendnek több jelentése van!

Mikor születtél? Ezt írják rólad a maják! Kattints ide!

borit

/a fotó illusztráció, forrása: pinterest.com/

Rák – Wanapan

Sokat változtál mostanában, tele lettél energiával és a szelíd nőből harcos amazon, egy anyaoroszlán lett, aki tűzön-vízen át védelmezi kölykeit, és megküzd bárkivel. 2017-ben szükséged is lesz erre az energiára, ugyanis gyakran találod magad egy csata közepén. Munkahelyeden és szeretteid körében is szükséged lesz erre a hajtóerőre. Férfiként is erőtől duzzadsz most már, aki másokért is síkra száll. Általában igazad van, ezért állj ki keményen az igazság mellett, és érvelj! Munkahelyeden ez jól sülhet el, hiszen csak úgy pezsegsz az energiától és az új ötletektől, így előléptetés is várható. Arra azonban figyelj, hogy ne erőltesd rá az akaratodat mindenkire, és hallgasd meg a szeretteid, barátaid véleményét is.

Wanapan üzenete számodra: Mindannyiunknak szüksége van megértésre!

Kelta állathoroszkópodat ide kattintva találod meg!

borit

/a fotó illusztráció, forrása: pinterest.com/

Oroszlán – Potano

Nem látod át tisztán a lehetőségeidet, így nehezen hozol döntést is, pedig 2017-ben az élet minden területén erre fogsz kényszerülni. Mielőtt munkahelyet váltanál, beszéld át a partnereddel vagy a családtagjaiddal, hogy ők hogyan látják a helyzetet. Gyökeres változást hozhat most egy elhamarkodott döntés az életedben, ezért mindent kétszer gondolj át! Ha párkapcsolatban élsz, mindenféleképpen kerüld a veszekedéseket. Tudom, ez számodra nem egyszerű, hisz a pampák királyának születtél, de megéri. Használd okosan a rettentően sok erőt, amit magaddal hoztál.

Potano üzenete számodra: Változtass magadon, és változik a sorsod is!

Mi a te sorsszámod? Ismerd meg önvalódat – kattints ide!

borit

/a fotó illusztráció, forrása: pinterest.com/

Szűz – Moratoc

2017 a megbocsátás és megtisztulás éve lesz számodra. Kedélyállapotod általában ingadozó, néha a legkisebb apróság is megbánt, ami rányomja bélyegét az egész napod hangulatára. Hetek mehetnek el így, és ahogy telnek a napok, egyre nehezebb kilábalni a negatív hangulatból. Szeretteid aggódva figyelnek, mert tanácstalanok, hogyan segíthetnének neked. Engedd közel őket magadhoz, és meglátod, azonnal elszáll a rossz kedved! Munkahelyeden is több lelkesedésre van szükséged, és ez 2017-ben könnyedén fog menni, mert sok felesleges dolgot elengedsz az életedből. Áldásos időszak áll előtted.

Moratoc üzenete számodra: Koncentrálj a jó dolgokra!

Ki voltál előző életedben? Most megtudhatod a tesztből! Kattints ide!

nativ

/a fotó illusztráció, forrása: pinterest.com/

Mérleg – Bigiopa

Hajlamos vagy túldimenzionálni a dolgokat, és még a bolhából is elefántot csinálni. Kapkodsz, türelmetlen vagy és nem hallgatsz senkire. Így is neki lehet állni a feladatoknak, és otthon helyt állni, de azt fogod észrevenni, hogy az emberek szép lassan elfordulnak tőled. Lassíts és hallgasd meg a többiek véleményét, rögtön más szemmel látod majd a világot. Nem magányos harcosok vagyunk a bolygón, állj meg és vedd észre! Szeretetre méltó személyiség vagy, a körülötted élők alig várják, hogy észrevedd őket. 2017 már ne a küzdelmek éve legyen számodra, ne egyedül akard megváltani a világot!

Bigiopa üzenete számodra: A változatosság gyönyörködtet, merj hát változni!

Ezt mondja rólad egyiptomi horoszkópod! Kattints! 

native

/a fotó illusztráció, forrása: pinterest.com/

Skorpió – Quapaw

2017 számodra a szemléletváltásról fog szólni. Ami körül eddig a gondolataid keringtek, úgy tűnik, érdemtelen arra, hogy foglalkozz vele a jövőben. Gyökeres változásokat hoz az év a magánéletben és a munkahelyi dolgokban egyaránt. Bár ingoványosnak érzed a talajt magad alatt, kiváló érzéked lesz a megfelelő utak és emberek megtalálásához. Fontos emberekkel ismerkedhetsz meg az évben, és anyagi szempontból fellendülést hozhatnak az új kapcsolatok. Több pénzkereseti lehetőség adódik, és ezeket ki is tudod használni!

Quapaw üzenete számodra: Minden dolog fontos, amit mi annak vélünk!

 Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt ITT!

borit

/a fotó illusztráció, forrása: pinterest.com/

Nyilas  – Kiowa

Életed komoly átalakuláson megy át 2017-ben. Ha párkapcsolatban élsz, és nem kellő tapintattal, megértéssel viszonyulsz a partneredhez, akkor akár szakítás is lehet belőle! Munkahelyeden viszont kemény kitartásod meghozza a gyümölcsét, és jelentős sikereket érhetsz el, de a lényeg, ne te legyél az, aki kezdeményez egy-egy megbeszélést. Járj nyitott szemmel és gyűjts információt, szerezz tapasztalatokat, hogy amikor arra kerül sor, hogy előadd az ötleteidet, akkor kellően felkészült legyél!

Kiowa üzenete számodra: A tanulás nem hozhat bajt!

Szinte hihetetlen: Wess Clark Jr. veterán jóvátételi beszéde az indián vénekhez (videó)

borit

/a fotó illusztráció, forrása: pinterest.com/

Bak – Innu

2017 számodra a megvalósítás éve lesz, több régi álmod válhat valóra, és ha ez önmagában nem lenne elég, akkor magad mellé fogsz állítani olyan embereket, akik anyagilag és morálisan is támogatni fognak. Munkahelyeden több lehetőség is eléd tárul, ami arra sarkall, hogy túlórázz, és a hétvégéidet se kíméld a siker érdekében. Ha párkapcsolatban élsz, döntést kell hoznod, hogy vállalsz-e egy teljesen új és ismeretlen kapcsolatot, vagy maradsz a régi, jól ismert társad mellett, aki egyébként mindent megtesz érted, de valahogy nem elég neked.

Innu üzenete számodra: Mértéktartás és türelem a bölcs ember titka!

Figyelj fehért ember! Az indián sámán ezt üzeni neked – kattints ide!

nativ

/a fotó illusztráció, forrása: pinterest.com/

Vízöntő – Utina

2017 számodra a gyógyulás ideje lesz, tehát nagyon fontos, hogy most magadra figyelj! Az egészség a legfontosabb dolog, és te az utóbbi időben igencsak elhanyagoltad azt. Ha eddig nem tetted, kezdj el rendszeresen sportolni, mozogni. Elég, ha minden nap, egy megállót nem busszal mész, hanem sétálsz, de ha megengedheted magadnak, akkor egy kondi bérlet is remek választás. Ne feledd, az egészség megőrzéséhez hozzátartozik az étkezés átalakítása is! Egyél több zöldséget, gyümölcsöt és kevesebb nasit!

Utina üzenete számodra: Legfontosabb tanítónk a saját testünk!

A tarahumara indián törzs megmutatja neked mi is a futás! Kattints ide!

native

/a fotó illusztráció, forrása: pinterest.com/

Halak – Akonapi

2017 számodra a kivárás és a lehetőségek éve lesz. A környezeted mindössze annyit fog észlelni, hogy folyamatosan vársz valamire. Tényleg ez történik a felszínen, ám benned béke és nyugalom honol, hiszen tudod: ez az év a megfelelő időzítésről szól. Így kivársz, hogy eljöjjön a számodra az igazi pillanat a munkahelyeden, és a magánéletedben egyaránt. Ösztönösen tudni fogsz az eljövő lehetőségekről, és ki is használod azokat.

Akonapi üzenete számodra: Az igazság nem történik, hanem van.

Kattints IDE és nézd meg a legcsodálatosabb indián módszert, a vad lovak erőszakmentes megszelidítésére!

native

/a fotó illusztráció, forrása: pinterest.com/

(képek: pinterest, inspiráció: nőiportál)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!