Illúzió

Ezt hozza számodra a 2017-es év, csillagjegyed szerint

Nagyon sokan várták a 2017-es, új esztendőt 2016 második felében, mert az elfogadásra, elengedésre tanító múlt év, sok vesztességgel, váratlan eseménnyel terhes volt. Ezzel szemben, az idei, a lélek új hajnalának ideje!
Az emberi lélek észreveszi és él a lehetőségekkel, melyek végre megérkeznek, ezzel egyidejűleg tisztul, és megújul. 
Csillagjegyed szerint, ez várható számodra!

 

 

 

Kos

kos
Ez az év azt fogja elvárni tőled, hogy kimerészkedj a fényre, és merj vállalni dolgokat. Ezek ugyanis olyan sikert fognak elhozni az életedbe, amit már régóta vártál, valami nagyon ki fog fizetődni, és ezt te pontosan fogod tudni, mert már vársz rá egy ideje! 
Valamit már évek óta rejtegetsz a világ, és talán még önmagad elől is, most itt lesz az ideje megmutatnod. 2017 annak az éve lesz, hogy az összes ilyen rejtett adottságod megmutatod, és elkezded őket tudatosan használni.
A Jupiter ebben az évben be fog lépni a partner zónádba szeptemberben, ezért számíthatsz arra, hogy egy olyan kapcsolatod lesz, ami végre számít, és tartós lesz. Számíthatsz továbbá a már meglévő kapcsolatod új szintre emelkedésére is.

Bika

bika

A te kulcsszavad a 2017-es évben a rezonancia lesz. Testi és lelki szinten is ügyelned kell majd arra, hogy kapcsolódási pontjaidra odafigyelj, és kellőképpen ápold is őket. Felülvizsgálatot kell majd tartanod a kapcsolataidban, és azokat, amelyekben nincs semmiféle szeretet, vagy érzelem, el kell engedned, de végső soron ezzel fogsz majd a legjobban járni, mert ez egy új kezdetet jelent számodra. Ne aggódj. A bolygók együttállásának köszönhetően a 2017-es évben új ajtók nyílnak meg előtted, melyek jövőbeli bimbózó kapcsolatokban nyilvánulhatnak majd meg. A jövő évben számtalan remek ötleted lesz a munkádban is, így ne kövesd el a hibát, hogy magadban tartod ezeket, mert ezzel mások életét is jobbá teheted és természetesen te is jól fogsz járni vele.

Ikrek

twins

Ha visszanézel az elmúlt 2 évre, azt tapasztalhatod, hogy bár értek rossz dolgok, de egy hosszabb, felfelé ívelő időszak kezdetébe léptél be. Ez a remek, boldogsággal teli időszak 2017-ben folytatódik, és elérhetsz egy kiegyensúlyozott, tartós boldogságot. Ez az év valamilyen szempontból komolytalanabb, de nem kevésbé felelősségteljes év lesz. Arról van szó, hogy lerázod a komolyságot magadról, és egy kicsit életvidámabb, lazább leszel. Nem szabad mindent görcsből és erőből csinálni. Kreatív leszel a munkádban és életed számos területén, hozzáteszel mások életéhez is, ezáltal sikerélményeid lesznek. Előfordulhat majd, hogy olyan emberektől kapsz pozitív visszacsatolást, akiktől soha nem gondoltad volna. Ez lelked változásának éve lesz.

Rák

rak

Az otthonoddal kapcsolatban számos komoly, néha akár nehéz döntést kell majd 2017-ben meghoznod. Arról van szó, hogy komoly változásokat idézhetsz elő, és kell is előidézned az élettered kapcsán. Talán nem árt felkészülni egy költözésre, vagy egy nagy házfelújításra, házvásárlásra. Nem csak az otthonodban áll majd be változás, hanem az ismerőseid körébe is. Sokkal többen fognak szorosabb kapcsolatot ápolni veled, mint korábban. Arra is számítanod kell, hogy a családod bizonyos értelemben bővülni fog. Engedd el, ami már nem tartozik hozzád, hogy bekopoghasson valami új, valami csodálatos!

Oroszlán

cat

A kényeztetés lesz a 2017-es év kulcsszava az életedben. Ebben az évben rengeteg dolog fog sikerülni. Lesznek olyanok, melyekről korábban nem is gondoltad volna, hogy ilyen könnyen éred el. Túldimenzionáltad a megvalósulásuk lehetőségét.
Mivel a Vénusz közelsége is veled lesz, így szerelmi életedben is egy erős fellendülés várható, pozitív változásokkal. Bizonyos változások fognak beállni a magánéletedben, ahol át fognak rendeződni az erőviszonyok. A családdal, rokonokkal való kapcsolatod meg fog erősödni, miközben a munkahelyeden, és a hobbidban nagyobb mértékben fogsz a kreativitásodra támaszkodni, de kevesebbet fogsz görcsölni rajta. Ez az időszak remek alkalom lehet arra, hogy szülővé válj.

Szűz

cat

A Jupiter jelenléte egy olyan ciklust indít majd el az életedben, ahol a szerencse többé nem elkerül, hanem ott fog loholni a nyomodban. Éppen ezért érdemes vállalkozó szelleműnek lenned majd, mert arra bizton számíthatsz, hogy a szerencse melléd fog állni. A Jupiter segítségével igazi pénz mágnesként fogsz viselkedni ebben az évben, így az anyagi sikerek igen gyakoriak lesznek majd. Az anyagi beteljesülés mellett a szerelmi életedben is egy nagyságrendekkel nagyobb minőségjavulásra számíthatsz majd.

Mérleg

cat

Számodra nagyon érdekes dolgokat tartogat a 2017-es év. Az álmaid, és régi vágyaid megvalósítása lesz az elsődleges célod, mert rájössz, hogy mennyi mindent nem váltottál még valóra az életedben, pedig folyamatosan ketyeg a te órád is. A lelki kifinomultság és a belső változások vegyes érzésekkel teli időszaka lesz ez, de összességében pozitív színezete lesz az évednek. Mialatt összeírod bakancslistádat, egy új románc is rád találhat. Érdemes lesz azonban a magánéleted mellett a munkádra is odafigyelni. Egy-két üzleti út komoly sikereket hozhat a számodra, és lehetőségek széles tárházát nyithatja meg előtted.

Skorpió

cat

Merülj el a tehetségedben, mert most végre kamatoztatni tudod mindazt a tudást, amivel rendelkezel! Az évek során megajándékoztad magad kemény munkával, és kitartással.
A Szaturnusz betolakodik az életedbe, de ezt ne bánd, mert a pénz zónádra pozitív hatással lesz. Rengeteg olyan leckét kapsz majd az élettől, ami pénzügyileg sikeressé nevel. 
Fejleszd magad, és csiszold tovább képességeidet! A tehetséged – mert ez az év erről fogsz szólni -, olyan dolgokkal fog felvértezni, melyek meghozzák majd a következő években a várva várt sikereket.

Nyilas

cat

A Jupiter a te életedbe a sikert és akár a hírnevet is elhozhatja. Munkád meghozza a gyümölcsét végre. Az életed szeptemberben olyan fordulóponthoz érkezhet, ami elhozza a legjobban vágyott dolgokat számodra. Az igaz barátokat, a vágyott otthont és a beteljesült álmot – legyen az sikeres vállalkozás akár -. Tudd, hogy a Jupiter energiája végigvezet a nehézségeken és képes vagy megvalósítani dédelgetett vágyaidat.

Bakbak

A Plútó az év első szakaszában erősen ki fog hatni a lelki fejlődésedre. Érzelmileg és lelkileg sokkal erősebben fogsz kötődni egyes emberekhez, és egy igazi érzelmi forradalmon fog végbemenni egész lényed. Ezt saját magadnak fogod majd megköszönni, de előfordulhat, hogy egy nem várt életesemény fogja megváltoztatni az életről és az emberi kapcsolatokról alkotott nézeteid. A Vénusz újra pénzt hozhatsz a házhoz, ami azt eredményezheti, hogy többet költhetsz a szeretteidre és az otthonodra, valamint még többször élvezheted az édes, és különleges dolgokat az életben. Ebben az évben végre azzá a személlyé válhatsz, aki mindig is lenni akartál, és így elérkezel a célodhoz.

Vízöntő

cat

A Jupiter neked is elhozhatja az anyagi jólétet, de ezt apránként adagolva. Ne várj hirtelen meggazdagodást, és azt se, hogy milliomos légy, de arra igenis számíthatsz, hogy nagyobb anyagi fejlődésen mész keresztül, és idén több mindent megengedhetsz magadnak. Talán éppen itt az ideje, hogy egy kis félretett pénzből elutazz valahová, egy távoli helyre új kalandokat és akár ismeretségeket szerezni. Az augusztusi időszak fogja a legkedvezőbb szerelmi hatást nyújtani a számodra, így akkor érdemes új kapcsolat után nézned, ha egyedül vagy. A munkahelyeden egy átmeneti, nyugodtabb időszak vár rád, ahol nem kell különösebben megerőltetned magad azért, hogy elismert munkaerőként tekintsenek rád a feletteseid.

Halak

pixa

2017 az álmaid éve lesz. Ebben az évben megérik benned az elhatározás, hogy megvalósítod álmaidat. Most, vagy soha! Nem támasztasz semmiféle kompromisszumot, és sokat fogsz majd markolni. Mindig lesznek álmok az ember életében, amik örökké azok maradnak, de számodra  a legfontosabbak elérhetővé válnak ebben az évben. A kapcsolataidban a kettősség lesz a jellemző, és előfordulhat, hogy egyes kapcsolataid megszűnnek, míg mások szerelemből barátsággá szelídülnek. Nem mellesleg szeptember környékén a szerelemben is megadatik neked a második esély.

(alamy.com, fotók: pixabay)

További ajánlatok a témában:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!