Illúzió

Bár még fiatalok, szerelmük legendaként él a világban

Taylor Morris (USA, Iowa) 2007-ben, az érettségi után csatlakozott a haditengerészethez, abban a reményben, hogy különleges bevetéseken vehet részt. Tette ezt azzal együtt, hogy már szerelmes volt Daniellebe, a lányba, akivel el tudta képzelni a közös jövőt.

 

 

Azok, akik ismerik őt, pontosan tudják, hogy egész életében mindig ott volt, ahol a legnagyobb kihívásokat remélte. Ezzel együtt szerették, még ha féltették is. Végül a hadseregben meg is találta legnagyobb szenvedélyét, a robbanóanyagok hatástalanításában. Kitanulta minden csínját-bínját a bombáknak.  2009-ben diplomázott belőle, majd 2012-ben került sor arra, hogy élesben is megmutassa tudását, Afganisztánba vezényelték, ahol 2013.május 3-án végzetes dolog történt, felrobbant a kezében egy bomba, ami mind a négy végtagját leszakította. A tragikus eset alatt végig tudatánál volt, még azt is el tudta mondani társainak, hogy hívják fel a menyasszonyát és mondják el neki mi történt. 

Miután Taylor visszaérkezett az Egyesült Államokba, újabb műtétek és hosszadalmas rehabilitáció várt rá. Ezalatt Danielle és barátai végig  mellette voltak. Egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy a lány ugyanolyan erősen kötődött szerelméhez, mint a tragédia előtt.

A fotós Tim Dodd, Taylor gyerekkori barátja, dokumentálni kezdte a felépülés időszakát. 

Nem volt kérdés, hogy a pár házasságra lép, és ennek idejét Taylor balesetének 5 hónapos fordulójára tűzték ki. Szinte a csodával egyenlő, hogy a fiú, aki mind a négy végtagját elveszítette, táncolt a saját esküvőjén!

Taylor barátai adománygyűjtésbe fogtak, és csakhamar 250.000 $ állt rendelkezésre ahhoz, hogy a pár részére álomotthont építsenek és a további rehabilitáció költségeit is fedezzék belőle. Nem állt le az adományok küldése, ezért ezt Taylor rászoruló gyermekeknek adományozta.

Ők megtanulták, hogy sosem lehet tudni melyik életed utolsó perce, ezért nem halogatnak semmit, azonnal kimondják az érzéseiket, őszintén kimutatják szerelmüket és összetartozásukat.

És ha kétségeink támadnának Taylor rehabilitációjával kapcsolatban, íme egy 2013-as fotó facebook oldaláról.
Éppen Aspenben síel…

(a képre kattintva nyílik fb oldala)

 Ajánlataim még a témában:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. cvitamin says:

    Elsírtam magam. Nem biztos, hogy végig tudtam volna csinálni, amit ez a kis nő megtett. Remélem, a szerelmük, szeretetük örökké tart!!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!