Illúzió

Horoszkópod megmutatja hogy állsz az alkohollal, tudtad?

Az asztrológia nézetei szerint a csillagok nem határozzák meg, determinálják az egyes ember életét, hanem csak egy lehetőséget biztosítanak bizonyos összefüggések felismerésére. Az egyén belső természetének, illetve előtte álló „feladatainak” feltárása a célja. Ezek az adatok nem a jövőt mondják meg, hanem azt, hogy az egyénnek milyen (általában jellemfejlődési) feladatai vannak, melyeket szabad akarata szerint valósíthat meg, vagy akár próbálhat elkerülni. Azt is feltárják milyen szenvedéllyel éljük az életünket. A következő horoszkóp ezt veszi alapul, de az nem lenne korrekt, ha ez alapján tennénk mérlegre az egész embert. Épp ezért kéretik nem túl komolyan venni, de ott ahol nagyon is ránk illik, szélesen elmosolyodni. Kezdjük is el.

 

 

Van olyan csillagjegy, amelyik ha egy pohár borra szomjazik, két üveggel vesz, tehát nekünk is bőven jut belőle. Buliban érdemes a közelében tartózkodni, mert…

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Határozottan tehetséges ebben is. Szeret és tud is sokat inni. Ám vigyázat: célja a mielőbbi berúgás! Megállításával vagy lassításával nem is érdemes kísérletezni. Minden egyes korsó, pohár vagy kupica legördítése a következő rendelésének előkészítése…Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Bika birtoklási vágya, csak látszatra lehet hátrányunkra. Ő, ha egy pohár borra szomjazik, két üveggel vesz, tehát nekünk is bőven jut belőle. Buliban érdemes a közelében tartózkodni, mert ha már minden pia elfogyott, a háta mögött még lelünk egy üveggel – amiről még ő sem tudja, hogy begyűjtötte…Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Mivel hajtja a kíváncsisága, mindenbe belekóstol. Ettől gyorsan rosszul lesz, tehát nem tud “rendesen” berúgni, megtapasztalni a mámor mélységeit. Még annál is többet beszél, mint józanul, vigyázni pedig leginkább ruházatunkra érdemes az össze-vissza kevert italok miatt.Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Rák gyorsan képes elmagányosodni a legnagyobb buli közepette is. Némi alkohol hatására képes a múltba révedni, ami komoly akadálya lehet a következő kör rendelésének. Múltbéli tapasztalatai ráadásul még jobban visszafogják a félelmekkel teli Rákot – bár nyugodtan ihatna többet is, hiszen általában keveset mer kiadni magából, s ez igaz a gyomortartalomra is…Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Méltósággal iszik, csakis nemes italokat. S a végén méltósággal okádik a bárpultra… Ivásban is elsőségre tör, gyorsasági és mennyiségi versenyek potenciális győztese, érdemes rá fogadni. Valamint vele lenni, amíg el nem fogy a pénze, addig ugyanis előszeretettel hívja meg környezetét.Szűz (08. 23. – 09. 23.)

A Szűznek az az ital ízlik a legjobban, amire meghívták! Ha bulit rendezne, ne számítsunk komoly piálásra, tíz embernek egy üveg bort vesz – viszont mindenkinek jut poháralátét. Nem árt odafigyelni rá ha meghívjuk. Idegenben felszabadultabb, élvezi, hogy megteheti, amit otthon nem tenne.Mérleg (09. 24. – 10. 23.)

Az ivás körülményeire koncentrál, a környezetre és a társaságra, azaz nem iszik bárhol bárkivel. Ha már tagjai vagyunk szűk körének, megfigyelhetjük, hogy kiegyensúlyozottságra törekszik – tehát mindenfélét összeiszik. Mivel szereti a szépet, egészen addig iszik, amíg szépnek nem látja magát a tükörben.Skorpió (10. 24. – 11. 22.)

Csak akkor menjünk vele piálni, ha felkészültünk a legrosszabbra. A Skorpió szereti feszegetni a határait, kíváncsi rá, mennyi alkoholtól terül ki, a tömény italt csakis duplán fogyasztja. Ezután az érdekli, mennyi kötekedés után ütik le, ilyenkor már jobb máshol tartózkodnunk.Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szeret mindent kipróbálni, azaz mindenféle piát megkóstol. Ráadásul “tudományos” ivó, még halál részegen is elmagyarázza, mit miért iszik. Tud inni, valóban élvezi, az italozás amolyan belső utazás számára. Ilyenkor már nyugodtan magára hagyhatjuk.


Bak (12. 22. – 01. 20.)

Célja van az ivással: nem akar Baknak látszani! A Bak ugyanis nem iszik. Viszont mégis megteszi, hogy szabaduljon bakságától, szeretne könnyedebb, lazább lenni. Végül persze nem sikerül, még részegen is józannak látszik – de legalább lesz, aki előreülhet a taxis mellé.Vízöntő (01. 21. – 02. 19.)

Igazi ivócimbora: nagyobb mennyiség elfogyasztása után sem válik kötekedővé, agresszívvá. Némi szesz hatására a jövőben találja magát, optimista terveket sző a holnapra, nem kizárt, hogy újabb italozásokról. Arról biztosan nem, hol végzi el apróbb dolgait, mert a csillagjegy nevéhez méltón bárhol képes pisilni.


Halak (02. 20. – 03. 20.)


Csak ábrándozik a nagy berúgásról. Képtelen annyit inni, amennyitől jól érezné magát. A kívánt állapot eléréséhez más módszert kell alkalmaznia – de ez legyen a drogos horoszkóp témája. Azért persze nem árt eldugni előle legkeményebb piáinkat, mert ha boldog nem is lesz tőlük, elfogyasztásuk után heves érzelmi kitörésekre számíthatunk.

(inspiráció: tudnodkell.info, képek: giphy.com)

Ajánlatok a témában:

Szerző: Gini Papp - Illúzió

Ha tetszett, kérlek oszd meg te is, és mindig nézz szét a lap alján lévő képes ajánlatok között is! Ha van kedved, jobb oldalon csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, így egy jó kis csapat tagja lehetsz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!