Illúzió

Válassz egy Rúna követ, ami választ ad aktuális kérdésedre!

A vikingek hite szerint, a titkos tanok félszemű istene, Odin ajándékozta nekik ezt az írásformát. A legrégebbi rúnaírásos feliratok kb. 150-ből származnak. A rúna szó gótul titkot, ófelnémet nyelven pedig mormogást, bűvös cselekedetet, feliratot jelent. A rúnafeliratokat legtöbbször kardok pengéjébe, ékszerekbe, serlegekbe és más használati tárgyakba, illetve sziklákba vésve találjuk.  A keresztény vallás felvételével a rúnákat a latin ábécé rendszerint leváltotta, úgy 700-ban Közép-Európában, majd 1100 körül Skandináviában is. Akárhogyan is, a rúnaírás az utóbbi területen bizonyos célokra még sokkal tovább fennmaradt; legtovább Svédország egyes vidékein, ahol még a 20. században is használták (dekorációs célokra). /Wikipedia.org/

 

 

(Codex Runicus)

Minden rúnának saját neve van, az általuk jelölt hangnak megfelelően választva. A 24 Fuþark rúnát használják a jövendőmondáshoz, különleges, energetikai üzenetet, titkot képes közvetíteni annak, aki kiválasztja. Gazdag szimbolikájú, a természethez, csillagokhoz köthető.

2 lépés választ el attól, hogy megismerd a hozzád szóló üzenetet:

1. Csendesedj el egy kicsit és tedd fel magadban azt a kérdést, ami a legjobban foglalkoztat, amire útmutatást szeretnél kapni.

2. Ha a kérdés megvan, vess egy pillantást a kövekre és válaszd ki azt, amelyik a leginkább kiemelkedik számodra! Ezután keresd meg a hozzátartozó magyarázatot.

1.Fehu

Ez a rúna a gazdagságot, pénzügyi gyarapodást szimbolizálja. Jelölheti a pénzügyi befektetések fontosságát, vagy a már meglévők felülvizsgálatát. Szerencsés jel: azt üzeni, hogy most fog beérni egy hosszú ideje végzett munka gyümölcse, a pénz, a siker már úton van feléd. Ha új munkán, vagy vállalkozás indításán gondolkodsz, vágj bele, siker koronázza döntésed.

2.Uruz

Ez a rúna az erőt és hatalmat szimbolizálja. Üzenet neked, hogy állj fel, és nézz szembe és fogadd el a saját életedet! Termékenységet is jelöl, pozitív változások hírnöke családalapítás, ill. új ötletek megvalósítása terén.

3.Thurisaz

Ez a rúna a nehézségek, a küzdelem szimbóluma.  Itt az idő, hogy szembenézz a fájdalmas helyzetekkel. Itt az idő, hogy felvállald a konfliktust, a küzdelmet. Azt is jelölheti, hogy sok múltbéli negatív érzés van benned, amitől ideje megszabadulnod.

4. Ansuz

Ez a rúna az isteni jelenlét szimbóluma.  Intuíciód most nagyon erős, lelked erős üzeneteket küld feléd, melyre érdemes hallgatnod. Jelezheti azt is, hogy életfeladatod, gyógyító, vagy segítő, amit fel kell vállalnod. Lelki ébredést is jelöl, melyen most mész keresztül. Hallgass a megérzéseidre!

5. Raidho

Ez a rúna egy utat, utazást jelöl. Több értelmezése is van: végéhez közelít egy ciklus az életedben, valamit le kell zárni és új úton kell elindulni. A folyamatot az égiek vigyázzák. Jelölhet tényleges fizikai utazást: mely alatt végig védelemben és biztonságban leszel.

6. Kaunaz

Ez a rúna az inspirációt, alkotást, bölcsességet szimbolizálja. Minden a rendelkezésedre áll, hogy megoldd a jelenlegi helyzeted. Egyszerűen csak hinned kell a saját erődben! Enged el a félelmeidet. Azt is jelentheti, hogy el kell engedned a múltat, hogy tisztán tudd látni a jelened.

7. Gebo

Ez a rúna ajándékot, váratlan szerencsét jelöl. Pozitív előjel, bármi is foglalkoztat most téged. Ez az egyik legszerencsésebb szimbólum. A világegyetem gondoskodik rólad és nagy szerencse ér!

8. Wunju

Ez a rúna örömet és a célok sikeres elérését jelöli. Sokat tettél célodért, most itt az idő, hogy hátradőlj, és learasd a babérokat. Célba érsz, eléred, amire vágysz. Sikeres befejezést jelöl, bármi előtt is állsz.

9. Hagalaz

Ez a rúna a vihart és a változásokat szimbolizálja. Néha nagy viharok kellenek ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön. Itt az idő, hogy újra szeresd önmagad és elengedd a régi mintákat és változtass saját egészséged, boldogságod és jóléted érdekében.

10. Naudiz

A rúna a beteljesületlen vágyak jelképe. Van valami, amire régóta vágysz. Egy álom, egy kívánság, ami azért nem jött el hozzád, mert félelmeid és önbizalomhiányod megakadályoztak abban, hogy elfogadd a jót. Eljött az idő, hogy újra megtanulj bízni! Nehézségeid hamarosan jóra fordulnak.

11. Isa

A rúna a jeget jelöli. A jeget, ami befagyott. Valami megállt körülötted, nem mozdul, nem halad semmi. Blokkol valami. Most csak egyet tehetsz: vársz türelemmel, és megvárod, míg magától kiolvad a jég, és helyére kerül minden.

12. Jara

Az a rúna a körforgás jelképe. Az állandó változásé. A régiből lépünk az újba. Az újba, aminek most helyet kell csinálnod, elengedve minden lehúzó régi energiát. A növekedés, gyarapodás jelképe is ez a kő.

Válassz egy követ és tudd meg mit mutat meg számodra! – személyiségteszt

13. Eihwaz

Ez a rúna a félelmeket jelöli. Ismerd meg és nézz szembe a félelmeiddel, csak így tudod legyőzni őket! Nehéz időszakot és változást jelöl. De mutatja a fényt az alagút végén. Most még nem tudod mi életed valódi célja, de hamarosan kiderül.

 14. Perthu

Az a rúna mágikus erőt jelöl. Teremtő erővel rendelkezel, mellyel orvosolni tudod jelenlegi helyzeted. Megvan a képességed, hogy elérd, amit akarsz. Hagyd, hogy az univerzum vezessen a megoldás felé. Intuíciód fokozódik a következő időszakban. Kövesd a jeleket!

15. Algiz

Ez a rúna a védelem, és isteni útmutatás jelképe. Isteni vezettetés alatt állsz, csak légy nyitott és fogadd el a megoldásokat, melyeket az ég küld neked. Figyelj most testi-lelki egészségedre jobban!

16. Sowulo

Ez a rúna a napot jelöli. Az életerő, siker üzenetét hordozza. Pozitív eredményekre számíthatsz, most minden könnyedén hullik az öledbe. Pozitív erők dolgoznak érted! Siker életed minden területén.

17. Teiwaz

Ez a rúna az óvatosság jelképe. Most állj meg, és ne kapkodj. Figyelj a részletekre is. Legyél körültekintő, mielőtt döntenél. Pihenésre, feltöltődésre van szükséged!

18. Berkana

Ez a rúna a gyógyulás jelképe. Itt az idő, hogy meggyógyítsd a múltból eredő lelki sebeket. Új és sikeres kezdetet jelöl! Most újra felfedezheted saját erődet.

19. Ehwaz

Ez a rúna az előrelépés szimbóluma. Itt az ideje, hogy lépj egyet előre. Teljes hittel tedd meg ezt a lépést. Ne félj. Mondd ki és vállald fel, amit gondolsz. Neked kell tenned a békés megoldásért!

20. Mannaz

Ez a rúna férfit jelöl. Ez lehet egy személy, aki közel áll hozzád, de nem biztos, hogy jó hatással van az életedre. Építsd le a lehúzó kapcsolatot és keress új ismeretségeket. Jó előjel, mely pozitív változást jelez emberi kapcsolataidban.

21. Laguz

A rúna az érzéseidet szimbolizálja. Elfojtasz magadban valamilyen érzést, mellyel most szembe kell, hogy nézz. Legyél őszinte magadhoz és valld be az igazságot. Érzéseid megbízható iránytűk. Kövesd őket!

22. Ingwaz

Ez a rúna a munka szimbóluma. Sikert, és eredményeket jelöl a karriered területén. Előrelépést a célokban és a munkádban! Itt az idő, hogy megvalósítsd azt, amit régóta tervezel.

23. Dagaz

Ez a rúna a boldogság szimbóluma. Elégedettség vár rád, mert most mindent magadhoz vonzol, amire vágysz. De csak akkor, ha kezedbe veszed az irányítást és teszel a céljaidért.

24. Othala

Ez a rúna a családi kötelékek megerősödését jelöli. Eljegyzést, házasságot, gyermekáldást jelöl. Jelölheti a családi kapcsolatok gyógyulását, javulását. Jelölhet családi örökséget is.

(inspiráció: theearthchild.co.za)

Érdemes saját használatra elkészíteni folyami kövecskékkel, melyet magad gyűjtesz és festesz meg. Tisztítsd holdfényre rakva, hideg folyóvízzel 1-2 percig átmosva. Kis szütyőben téve ajándéknak is nagyon szép.
De ide is bármikor visszatérhetsz, ha elmented az oldalt és újabb üzenetet kérhetsz, hogy megerősítsd intuíciódat!

Jó tanácsok különböző csillagjegyek szülötteihez!
Mi a te sorsszámod? Ismerd meg önvalódat – kattints ide!
Ki voltál előző életedben? Most megtudhatod a tesztből! Kattints ide!
Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt ITT!
Ezt mondja rólad egyiptomi horoszkópod! Kattints! 
Mikor születtél? Ezt írják rólad a maják! Kattints ide!
ITT és a lap alján lévő a képes ajánlóban számtalan jó személyiségtesztet találsz! 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!