Illúzió

13 imádnivaló, híres apuka, aki nem tud betelni gyermekével

Semmi sem olyan megható, mint amikor egy férfi dédelgeti, szeretgeti gyermekét. Természetesen a híres apukák is éppen olyan érzéseket hordoznak a szívükben, mint az átlag emberek. Szeretjük látni őket ebben a szerepben is, nem igaz? 13 apucit hoztam most, hogy olvadjanak a szívek.

 

 

Justin Timberlake és fia Silas

Apukák, akik mellükre veszik újszülöttjeiket császármetszés után! (videó)

Justin és felesége, Jessica Biel, két évvel ezelőtt üdvözölte a világon Silast. Az énekes úgy tűnik, rettentően élvezi ezt az egész szülői dolog, mondván: “az apaság a legőrültebb, legcsodálatosabb, és leghihetetlenebb dolog, ami valaha történt velem.”

Vin Diesel és kislánya Pauline

Megdöbbentő fotók, hogy megnyugodj, így vagy tökéletes! A 13 részes sorozatomból itt találsz egy érdekes részt!

Vin három gyermek édesapja: fia Vincent, valamint lányai Hania és Pauline partnerétől, Paloma Jiméneztől születtek. Az akció-filmsztár azt mondja kétségtelenül az apaság élete legmerészebb szerepe: “A legőrültebb dolog amit valaha is tettem? Apaság.”

Robbie Williams és kislánya Teddy

Így próbálta a vajúdásról terelni felesége figyelmét! (videó)

Robbie és felesége Ayda Field négy évvel ezelőtt vágott bele a szülői feladatokba, amikor megszületett kislányuk, majd két évvel ezelőtt örömük tovább nőtt, világra jött kisfiuk is. Az énekes többször bizonyította, hogy nem csak elméleti apa, részt vesz az otthoni teendőkben. “Én vagyok a pelenka járőr. Imádok pelenkázni. Szeretem etetni és büfiztetni is. Talán furcsa, de tényleg!” 

Ashton Kutcher és kislánya Wyatt

Megható pillanatok férfiakról, akik éppen megtudják, hogy gyermekük lesz! (videó)

Ashton két évvel ezelőtt vált szülővé feleségével, Mila Kunissal. Kislányuk Wyatt egy öcsikét kapott két éves korában, aki a Dimitri nevet kapta. A szülői szerep nagyon jó hatással van a színészre: “Ez a legjobb dolog ami valaha történt velem! És ez csak egyre jobb lesz.”

Dwayne Johnson és kislánya Jasmine

Hihetetlenül megható fotók, apák először pillantják meg gyermeküket!

Dwayne-nek már volt egy tizenéves lánya az ex-feleségétől, amikor üdvözölte második gyermekét barátnőjétől Lauren Hashiantól, több mint egy évvel ezelőtt. Az óriás akcióhős is imádja baba lányát. “A legnagyobb feladatom, amit valaha is volt, az apaság. “Mikor megszületett Jasmine és a kezemben tartottam, azt mondtam neki: ‘Én fogok rád vigyázni egész életemben, védelmezlek és óvlak, mindig biztonságban leszel mellettem!’.”

Chris Hemsworth és az ő ikrei Tristan és Sasha

Hajrá, légy te is kivétel, mert megéri! – írja az apa férfitársaihoz Ezt tette az apa, miután megtalálta gyerekeit, akik agyonfestékeztek mindent! (videó)

Chris és felesége, Elsa Pataky már három gyerek szülei, és a színész beismerte, nagy móka játszani ezt a szerepet. “Apának lenni minden bizonnyal egy feladat… de a legjobb amit valaha is kaphattam. Otthon lenni a családommal, a legjobb dolog az életben.”

Jensen Ackles és kislánya Justice

Meghökkentő hasonlóságok, híres apák és fiaik! (fotók)

Jensen életét felforgatta, amikor a felesége Danneel Harris megajándékozta első gyermekükkel. Azóta már büszke apja három gyermeknek, mert nem régen ikreik is születtek. “Az apaság átalakít. Igaz ez minden értelemben. Nagyobb autót veszel, ami tele van járgányokkal, amikor kiszállsz a parknál. És ezért fantasztikusan összeszedetté válsz és boldoggá.”

John Legend és lánya Luna

Hihetetlenül megható fotók, apák először pillantják meg gyermeküket!

Az énekes-dalszerző bizonyosan nagyon jó apukája Luna kislányának és szerető férje Chrissy Teigennek. Minden percét élvezi az apaságnak. “Egyszer csak itt van ez a kis ember, a te produktomod, és a partnered szeretete. Azt hiszem ez tényleg hihetetlen, mi magunk tükröződünk a kisgyermekünkben, táplálhatjuk, taníthatjuk, szeretgethetjük, izgatottá tesz, hogy ezt tehetem.”

Matt  igazi nagy családos apa, Luciana Barroso Bozannal három lányukat nevelik közösen: Isabellát, Giát és Stellát. A színész soha nem érezte magát ennyire tele szeretettel, míg meg nem érkeztek lányai. “Egyetlen módon tudom leírni az apaságot … Ez hülyén hangzik, de mint a Grincs, aki ellopta a karácsonyt című mesében történik a főhőssel, a szeretettől ötször nagyobbra nőtt a szíve.Így van ez velem is ötször nagyobb lett a szívem, és mindig tele van szeretettel.”

David Beckham és lánya Harper 

Így tölti az időt lányával a nyugdíjas Beckham – kattints ide a fotósorozatért!

Beckham igazi, nagybetűs apa, két fia mellett a kicsi Harper lányának is jut szeretetéből bőven. Rengeteg figyelmet és törődést kapnak tőle. Harper világrajövetelével, nyilván Beckham számára is megszületett az egyetlen tökéletes nő a világon, akivel nagyon egyszerű volt szerelembe esni, ez jól látszik rajtuk.

Ryan Reynolds és kislánya James

Szuperapuk, akiknek sokkal több figyelem jár, és most meg is kapják!

A kanadai színész és szintén színésznő-felesége, Blake Lively, már két kisgyermek szülei. “A lányom teljesen az ujja köré csavar, azt mondja “apa” és én átsétálok a betonfalon. Ez őrület, imádom!”

Jason Sudeikis és kisfia Otis

28 szülő, akiknek biztosan rosszabb napjuk van mint neked! (fotók)

Jason feleségével, Olivia Wilde-dal osztozik a szülői felelősségeken. Két gyermekük van. Daisy születése után két évvel érkezett meg Otis fiuk. “Akárhányszor kiejti Otis a száján, hogy apuci, mindig kicsit belebódulok. Imádom az apaságot, szórakoztatónak érzem és tele vagyok szeretettel miatta.”

Tom Hardy és fia Louis

A “vállalhatatlan” sorozatot ismered már?

A színész sok-sok szerepet játszott már életében, de messze a legfontosabbnak tartja ezek közül az apaságot. “Már nem csak rólam szól az élet. Átkozottul kemény, hogy amikor dolgozom tudom, hogy neki szüksége lenne rám. Mintha közöttünk is egy köldökzsinór lenne, annyira vágyódom utána, most már mindenek előtt apa vagyok.”

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!