Illúzió

Sokkolta a hajléktalan férfit amikor meglátta magát átalakítása után

Jose Antonio egy spanyol hajléktalan, aki depressziósan, de a körülményekhez képest életvidáman tölti napjait az utcán. Elfogadja magát betegségével együtt, mégis nehézségei vannak bizonyos napokon azzal, hogy ne lássa borúsan a jövőjét. Mint minden depressziósnak, mondhatnánk, de ez annál azért több. Ő nem mehet haza, és állhat be a zuhany alá, hogy a melegvíz átjárja a testét, és nem is bújik meleg paplan alá a kényelmes ágyára dőlve. Neki százszor nehezebb talpra állnia érzelmileg a nyilvánvaló okoknál fogva. Autók parkolásánál segédkezik legtöbbször, hogy néhány pénzérméhez jusson. Amikor megkeresték szándékukkal, hogy átalakítanák a külsejét, egyből igent mondott, mert nagyon fontosnak tartja a külső megjelenést. Tudja, hogy ezzel sokkal nagyobb esélye nyílik egy normálisabb életre is.

 

 

Láttunk már néhány hajléktalan átalakítást, amivel új esélyt kívántak adni egy fedél nélküli embernek, de ilyen örömöt ember arcán csak egészen ritkán. Minden pillanata szívmelengető.

Leírhatatlan a különbség, nem igaz? A fogatlan, ősz hajú öregemberből egy fiatal hipsztert varázsoltak, akit az utcanépe is tárt karokkal fogadott végre… A férfi, akit “A tér szelleme” néven emlegetnek, újra boldog. Remélhetőleg új lehetőségek nyílnak meg előtte és képes lesz kialakítani egy jobb életet magának!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Hügi Agnes Fanny says:

    Fogatlannak egyaltalan nem nevezheto! En pont azon csodalkoztam, hogy egy apolatlan embernek, hogyan lehetseges ennyire egeszseges fogazata! Remelhetoleg elni fog a lehetoseggel es uj eletet kezd. Mert ammenyit kivettem a spanyol szovegbol, depresszios is volt.
    Eleg mulatsagos volt, hogy meg a kavehaz pincere sem ismerte fel.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!