Illúzió

Feleségek a horoszkóp szerint rangsorolva

Ez a horoszkóp-összeállítás inkább vicces, mint komoly, tehát senki se vegye a szívére. De az is igaz, hogy minden viccben van valami igazság is, nemde?

 

 

(Kleopátra digitális rekonstrukciója)

12. hely: Skorpió
Mágikus pillantású, rendkívül vonzó, elképesztően okos. A Skorpió mégis a legrosszabb feleség. A férfi, aki őt veszi feleségül, önként és dalolva hajtja fejét rabigába. A tünemény, akit oltárhoz vezetett, a nők legbonyolultabbika. Jellemét soha nem lesz képes megfejteni, egyet tehet, szolgálja és lesi minden kívánságát. Mellette hamar megőszül, vagy megkopaszodik, és majdnem borítékolható, impotenssé is válik.

Jó tanácsok különböző csillagjegyek szülötteihez!

11. hely: Halak
Aki Halak csillagjegyű nőt választ feleségnek, jobban járt volna, ha egy kiscicát fogad örökbe. Az álmodozó nő tündibündi, szórakoztató, doromboló macska, ha jó kedve van. Ha viszont nincs, melankólikus, meg kell kérnie, hogy néha szólaljon meg, mert ebből tudja, még él. Isten csak a megmondhatója, hogy miért, de a férfiak a Halak jegyű nőtől függnek legerősebben. Képtelenek elfelejteni őt szakítás után, életük egy sivataghoz hasonló kiégett pusztasággá válik nélküle.

Csernus-féle sírva-röhögős horoszkóp – ITT!

10. hely: Oroszlán
Nem kérdés, csak a legbátrabbak kezdenek egy Oroszlánnal. Ezek a nők mozgó kirakatok, mindenből csakis a legjobbat választják. Legyen az ékszer, ruha vagy autó. Ezért a férfi különösen megtisztelve érzi magát, hogy rá esett a választása. Az Oroszlán nő hiszi, hogy előtte és utána nincs élet, igazi ragadozóként kezeli párját. Az elválás tőle pusztán elméleti lehet csupán, mert egész életében emlékezni fog rá a férfi. Minden nő végtelenül unalmas lesz utána hozzá képest. Csakhogy egy újabb Oroszlán hölgyet, már nem fog elbírni a lekopasztott pénztárcája.

Kelta állathoroszkópodat ide kattintva találod meg!

9. hely: Nyilas
Maga a Sátán! Imádja hallani a saját hangját, folyton tervezget, amiből semmit sem valósít meg. Nincs is rá szüksége, mert neked adja ki utasításba. Minden úgy van, ahogy ő akarja, meg se hallja a hangodat. Ő a te halhatatlan lelked – szerinte -. Amit ő mond, csakis az lesz. Nincs apelláta, különben a pokol tüze nyaldos életed végéig mellette.

Mi a te sorsszámod? Ismerd meg önvalódat – kattints ide!

8. hely: Ikrek
Két lábon járó hazugságvizsgáló. A legveszélyesebb fajta. Mindent tud a férjéről, de tényleg mindent! Semmi sincs rejtve előtte, felesleges minden erre irányuló próbálkozás. Éles látású, gyors logikájú nő aki remek megfigyelő képességgel rendelkezik. Pontosan tudja mit csinálsz, mert nem átall nyomozni utánad, ha nem bízik benned. Mindent észrevesz, úgy, hogy nyugodtan tedd ki az asztalra a könyvek mögött rejtegetett fütyülős pálinkádat.

Ki voltál előző életedben? Most megtudhatod a tesztből! Kattints ide!

7. hely: Kos
A Kos feleség a legjobb, ami egy férfi életében történhet, és erről a nő 100 %-ig meg is van győződve. Imádja dicsérni a férjét, de mindez politika, mert cserében ezt várja el ő is. Hiúságának folyamatos legyezgetésre van szüksége. Éles látásban és őszinteségben nincs párja, a gyors és egyértelmű viták híve, imád konfrontálódni. Szerelméért a végsőkig képes küzdeni, de a férje fog hozzá alkalmazkodni, nem fordítva. Igaz, ez utóbbi javára történik mindez.

Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt ITT!

6. hely: Mérleg
Fantasztikus szerető, rendkívül vonzó, és kiváló szakács. Nem álom, ez a Mérleg feleség. Igen ám, de csak akkor, amikor Őfelsége kegyes és jóságos akar lenni. A többi idő vitával, hisztivel telik mellette. Ha a nőkről a fölösleges cirkuszolás jut eszedbe, akkor a Mérlegre gondolsz, az agyadra fog menni. De, ha jókedvében van, a mennyországban landolsz. Talán megéri.

Ezt mondja rólad egyiptomi horoszkópod! Kattints! 

5. hely: Szűz
A Szűz feleség egy igazi bajtárs. Remek társ, és barát. Ennek ellenére vezéregyéniség, aki elvárja, hogy kövesd. Ügyesen építi fel mindezt, mert a férje úgy érzi ő hordja a nadrágot, de amikor felelős döntést kell hozni, mindig színre lép, és egyedül intézi. Meggyőződése, hogy a párkapcsolatnak abba az irányba kell elmozdulnia, ahova ő gondolja. Igazi anyaoroszlán, aki férjét is úgy védi, mint egy ragadozó. Ha lánykéréskor gondolkodási időt kér, futás barátom!

Egzotikus indiai karma horoszkópodat ITT találod!

4. hely: Bika
Bika nőt csak akkor vegyél feleségül, hogy megfelelően ki van tömve a pénztárcád és baromi jó a humorod. Elvárja a folyamatos szórakoztatást és a nagyvonalúságot. Ha ez nem az elképzelései szerinti mértékű, nem fog felhagyni azzal hogy sikeres férfit faragjon belőled. Mindeközben belőled szépen elillan a boldogság. Mégis, ha kellőképpen kitartó vagy és megtalálod a dolgok vicces oldalát, még jól is elsülhet a dolog.

Mikor születtél? Ezt írják rólad a maják! Kattints ide!

3. hely: Bak
A Bak nő nem annyira társat választ, mint haszontárgyat. Fő szempontja a használhatóság, nem a szerelem. Nagy az igazságérzete, szívósan halad a céljai felé, önuralma példátlan. A férfiben is ezeket a tulajdonságokat keresi. Mivel ő maga igen takarékos, már-már fösvény, a férfitől nagyvonalúságot vár el. Nem bírja az értelmetlen pazarlást, a férjének ezért kell a legjobban lakolnia, ha rajta kapja. Nehéz a figyelmébe férkőzni, de ha ez egyszer megnyílik, életed végéig szerencsés leszel, mert egy őszinte, befogadó ember mellett élhetsz.

Nagy gyógynövény horoszkópodat itt találod!

2. hely: Vízöntő
A Vízöntő a második helyen áll. A művészetekhez vonzódó nő életvidám és nagyon finom jellem. Imád alkotni, de a matematikában is kimagasló eredményekre képes. Örök fiatal külsejével gyorsan hódít, nagyon szeretik a férfiak. Nem tűri azonban a korlátokat, ezért hamar rádöbbennek, hogy a finom külsejű és érdeklődési körű nő egy kőkemény diplomata, aki vasmarokkal kapaszkodik a saját törvényeibe. A férfi, aki őt szeretné megkaparintani nagyon állhatatosan kell, hogy ostromolja, oltár elé vezetni csak a legelszántabbak tudják.

Ide kattintva az ősi kínai módszert ismerheted meg, mellyel fel tudod oldani tested energiaáramlását!

1. hely: Rák
A Rák nőben a nagy család eszméje él, ezért mindig tartozni akar valakihez. Látszólag alkalmazkodó ember, de ez csalfa látszat, csupán azért ilyen, mert utálja a konfliktusokat. Készülj rá, hogy bár kellően házias, szép és okos, sőt a férjét is imádja, ennek ára van! Dicsérned kell és családi kötelezettségeidet maximálisan ellátni, különben drágán megfizetsz. 

Különösen jó a szimata, át fog látni rajtad, és megérzi, ha másfelé kacsintgatsz. Bár a család idealizálása miatt sokáig eltűri ezt, könnyen lesz szenvedélybeteg melletted. Fontos észben tartanod, hogy ez a nő fantasztikus társ, ha megbecsülöd. De csakis addig.

Séta az erdőben, a legsikeresebb 2 perces pszichológiai teszt ITT!

Ez a horoszkóp-összeállítás inkább vicces, mint komoly, tehát senki se vegye a szívére. De az is igaz, hogy minden viccben van valami igazság is, nemde?

Ezért tegyél egy vörös fonalat a bal csuklódra! – Kattints ide!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!