Illúzió

Horoszkópod megmutatja hogyan érdemes indítanod a napodat!

Csillagjegyeinkben kereshetünk magyarázatot sok személyiségünkkel kapcsolatos kérdésre. (Kattints a piros linkre!) Én például rettentő sokáig utáltam magamban az olaszos temperamentumot, a túlzott igazságérzetet, a másokért való küzdelmet, ha kellett, ha nem, miközben magamat háttérbe szorítottam. Azt, hogy egy hazugságért ölni tudtam volna és a konfrontálódást választottam minden kétes helyzetben. Aztán szép lassan megértettem, pont ezért választottam leszületésem előtt a kos csillagjegyemet. Ráadásul aszcendensként a bikát. Dupla szarvak, ami arra predesztinál, hogy törjem az utat magam és mások előtt. Ha ezt az ember átlátja, kezdi szerencsésebbnek ítélni saját jellemét és keresni az okát annak, amiért ezt választotta magának.

 

 

Ha megértjük, csillagjegyünk határozza meg vérmérsékletünket, az is világos lesz, hogy kialakult szokásainknak is van ehhez köze. Márpedig ha ez így van, akkor meg tudjuk találni a hozzánk illő tanácsokat, módszereket, melyek segítenek bennünket bizonyos élethelyzetekben. Típusunknak megfelelő iránymutatás nagyon hasznos lehet.

Az asztrológia szerint a csillagjegytől függ mindjárt az is, hogyan kell vagy érdemes kezdenünk a reggelt ahhoz, hogy energetikailag, testileg és lelkileg is készen álljunk a napra.

Ezt hozza számodra a 2017-es év, csillagjegyed szerint

Van akinek szüksége van ébredés után egy hosszú énidőre, amikor lustálkodik, majd zuhanyozik, és kávét szürcsölget, míg mások inkább az utolsó percben ébrednek és véghajrázva érnek oda, ahova kell. Nem is tudjuk milyen fontos lenne, hogy nyugalomban, kiegyensúlyozottan induljunk neki az új napnak! A reggelünk első fél órája egész napunkra rányomja a bélyegét.
 
A következőkben fontos tanácsokat kapsz csillagjegyednek megfelelően, hogy tudd miként érdemes kezdened a napodat.

Ha a Kos jegyében születtél:

Általában már ébredéskor nyugtalan vagy. Száguldoznak a gondolatok a fejedben, mérlegeled az elmúlt napjaidat és tervezed a következőket. Számodra kulcsfontosságú, hogy megtaláld a lelki békédet, a központodat. Igyekezz azonnal felkelni, ne maradj a “csak még öt percet” az ágyban stratégiádnál! Ez ugyanis téged nem feltölt, hanem nyugtalanít. A legjobb neked, kosnak, hogy azonnal felkelsz az ágyból, és felülve kihúzod magad. Kezeidet helyezd a combjaidra, tenyérrel felfelé. Persze a gondolataid tovább futnak majd, de ez rendben van. Ne adj nekik energiát, ne figyelj rájuk. Lélegezz nyugodtan, és kezdj el egy idő után végigmenni gondolatban napi teendőiden. 
Minden reggel hangold magad ezzel a módszerre, szánj erre 5 percet. Nagyon rövid idő alatt észre fogod venni, hogy teljesen más minőségben telnek majd napjaid.

Csernus-féle sírva-röhögős horoszkóp – ITT!

Ha a Bika jegyében születtél:

A Bika, természetéből fakadóan, örökké tudna aludni. Ezért fontos, hogy eltökéld, amint megszólal az órád, azonnal felkelsz! Ezután ülj le egy székre, talpad szorosan legyen a földön, vegyél mély levegőt, majd fújd ki háromszor. Ezután következik a következő vizualizáció:
Képzeld, hogy a talpad összenőtt a földdel. Lábaid lassan átalakulnak olyan anyaggá, mint a padló. Másképp mondva: része vagy a Földnek, mint egy fa, amely gyökereit beleereszti jó mélyen, majd ebből növeszti ki vastag törzsét és hatalmas ágait. Képzeld el, hogy a Föld energiájából veszel fel a talpadon keresztül és magaddal viszed erre a napra. 5 percig tartsd a gyakorlatot. Nagyon rövid idő alatt fogod tapasztalni a minőségi változást, elégedettebb és boldogabb leszel.

Kelta állathoroszkópodat ide kattintva találod meg!

Ha az Ikrek jegyében születtél:

Az Ikrek jegy a levegő elemhez tartozik, ezért nagyon fontos, hogy a nap ezzel az elemmel való tudatos és intenzív találkozással kezdődjön. A következő gyakorlat lenne hasznos számodra:
Mindjárt felkelés után nyisd ki az ablakot. Ha túl hideg van, csavarj magad köré takarót. Kezdj el egy kiegyensúlyozó légzésmeditációt. Tárd ki karjaidat nyújtva, oldalra. A szád maradjon nyitva, lélegezz, míg a mellkasod megemelkedik. Ezután zárd be a karjaidat – mindkét kezed a mellkasodat érintse -, közben lélegezz ki. Ezt ismételd 5 percen át. Csodás, minőségi változást fog hozni az életedbe.

Mi a te sorsszámod? Ismerd meg önvalódat – kattints ide!

Ha a Rák jegyében születtél:

A Rák jegy, a víz elemhez tartozik. A Ráknak ezért szinte kötelező lenne a felkelés utáni zuhanyzás. Miközben a víz alatt állsz, képzeld el, hogy a víz átfolyik a bőrödön és egész napra feltölt energiával. Hagyd, hogy átjárjon a finom, otthonos érzés, mint az anyaméhben. Csobogjon az arcodba, miközben látod, amint bőröd gyönyörűvé válik. Ezután alaposan szárítsd meg magad, miközben vizualizálod, hogy ezzel újra lezárod a bőrödet és az áthatolhatatlan páncélként véd majd téged. Erre minden reggel szánj időt!

Ki voltál előző életedben? Most megtudhatod a tesztből! Kattints ide!

Ha az Oroszlán jegyében születtél:

Sikered és elégedettséged attól függ, hogy teljes szívvel részt tudsz-e venni feladataid végrehajtásában. Ezért az asztrológia a következő gyakorlatot ajánlja: ébredés után, lépj kapcsolatba a szíveddel. Rögtön kelj fel, és ülj le egy székre egyenes derékkal. Helyed a bal kezedet szíved fölé a mellkasodra. Te rá a jobb kezedet is. Lélegzeted ritmusára könnyed nyomást gyakorolj rá. Közben képzeld el, hogy szeretettel fogod át a szívedet. 
Ha ezt a gyakorlatot minden reggel 5 percen át elvégzed, más lesz a napod, sokkal örömtelibb és sikeresebb.

Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt ITT!

Ha a Szűz jegyében születtél:

Az első, amit ébredés után tenni szoktál, hogy a napot szélsebesen végiggondolod és megtervezed. Gyakran vissza is gondolsz este és keresed a hibákat benne. Ez azt jelenti, hogy a fejedben alig van lazítás és nyugalom. Pont erre van azonban szükséged, ha sikeres szeretnél lenni, hiszen csillagjegyed ezt diktálja.
Az asztrológus javaslata számodra: mindjárt ébredés után kelj fel, ülj le egyenes derékkal. Próbálj ellazulni. Képzeld el, hogy a fejedet, mint egy papírgalacsinokkal teli szemetest leemeled és kiüríted. Üresen visszahelyezed, majd engeded, hogy a gondolatok szabadon áramolni kezdjenek. Ez számodra nem egyszerű, mert azonnal tervezni kezdesz. Idővel azonban kontroll nélkül is áramolnak majd a színes gondolatok, adj magadnak egy-két hetet, sokkal könnyedebb lesz, meglátod! Ezután elegendő lesz 5 perc, hogy megnyugodj és feltöltődj.

Ezt mondja rólad egyiptomi horoszkópod! Kattints! 

Ha a Mérleg jegyében születtél:

Napi boldogságod attól függ, mennyire találod meg az egyensúlyi pontodat. Az asztrológus ezt javasolja számodra: mindjárt felkelés után menj a lakásnak abba a részébe, ami a legkellemesebb számodra. Állj terpeszbe, hunyd le a szemedet  és tárd ki a karodat, majd kezdj kicsit intenzívebben lélegezni. Lassan kezdj el felsőtesteddel ide-oda ingadozni, közben tested lendületével mozgasd fel és alá a karjaidat. Koncentrálj egy pontra a mellkasod közepén. Hajtsd végre ez a gyakorlatot mindennap 5 percig. Határozottan érezni fogod hangulatodban a minőségi javulást.

Egzotikus indiai karma horoszkópodat ITT találod!

Ha a Skorpió jegyében születtél:

Anélkül, hogy tudatos lenne ez nálad, szoros kapcsolatban állsz múltaddal. Nem csak a saját múltaddal, de őseidével is. Mindenki össze van kötve felmenőivel energetikailag, de te különösen erősen. Ezt az erős kapcsolatot érdemes a javadra fordítanod. A következő gyakorlattal intenzívebbé teheted és tudatosan használhatod az előnyeit. Ébredés után maradj hátadon fekve az ágyban, könnyedén széttárt karokkal. Lélegezz hétszer mélyen ki-be. Kezdj el emlékezni mindazokra, akiket ismertél, de már nincsenek veled. Képzeld el, hogy ezektől az emberektől energia árad feléd. Ne felejts el a gyakorlat végeztével köszönetet mondani nekik és elbúcsúzni tőlük. Ha naponta 5 percig végzed ezt a gyakorlatot, sokkal energikusabb, sikeresebb lesz a napod.

Mikor születtél? Ezt írják rólad a maják! Kattints ide!

Ha a Nyilas jegyében születtél:

Annyira célirányos vagy, mintha a valóságban is egy íjat tartanál a kezedben, felhúzott nyíllal. Célirányosan állsz vele, és bár nem lősz rá, pontosan arrafelé tartasz, amerre a célod van. Pontosan ezt kell reggelente realizálnod egy 5 perces gyakorlattal. Az asztrológus a következőt ajánlja: felkelés után keresd fel lakásodban a kedvenc helyedet. Képzeld el, hogy bal kezedben tényleg egy íjat tartasz, ballal pedig megfeszíted a húrt egy nyílvesszővel. Koncentrálj egy célodra a napodban. Most pedig emeld a nyilat az ég felé és lődd ki. Így az ég felé szállva eléri céljait és visszatér hozzád. Ezzel a módszerrel munkát megkapja az ég áldását.

Nagy gyógynövény horoszkópodat itt találod!

Ha a Bak jegyében születtél:

Hatalmas erő van benned, ami mindig felfelé hajt. Ezt azzal tudod erősíteni, ha reggel, mindjárt a felkelés után végrehajtod ezt az 5 perces gyakorlatot. Válassz a lakásodban egy olyan helyet, ami nagyon kellemesnek tartasz. Állj egyenesen és lélegezz becsukott szemmel párszor jó mélyen ki-be. Tárd szét karjaidat könnyedén, majd biccentsd le a fejed. Képzeld el, hogy egy hegy csúcsán állsz és egy távoli völgybe tekintesz. A völgyben, egy kristálytiszta tavat pillantasz meg, ebben képzeletben teljesen merülj alá. Ha ezt a gyakorlatot minden nap végrehajtod, sokkal energikusabb és sikeresebb lesz az életed.

Ide kattintva az ősi kínai módszert ismerheted meg, mellyel fel tudod oldani tested energiaáramlását!

Ha a Vízöntő jegyében születtél:

Számodra a szabadságod, a függetlenséged a legfontosabb érzés. Ettől leszel motiváltabb és nyitottabb.  Ebben segítségedre lesz egy gyakorlat, melyet ébredés után végezz el. Felkelés után rögtön keress fel a lakásodban egy kellemes pontot. Állj egyenesen, hunyd le a szemedet, tárd ki könnyedén a karjaidat. Képzeld el, hogy karodat mozgatva odarepülsz, ahova csak szeretnél. Konkrét helyeket, célokat is behozhatsz a képzeletedbe. Vizualizáld ezt pár percig. Ez az egyszerű gyakorlat már rövid idő után több örömhöz juttat mindennapjaidban.

Kattints át a “séta az erdőben” 2 perces pszichológiai tesztért ide!

Ha a Halak jegyében születtél:

Minden mindennel összefügg, az emberek sincsenek elválasztva egymástól, ezernyi szálon kötődnek egymáshoz. Mindenki ugyanabban az óceánban úszik és összetartozik. Számodra ez nem elmélet, hanem megélt valóság. Fontos, hogy mindjárt ébredés után ezt az összetartozást tudatosítsd magadban. Vannak rosszabb és jobb napok, környezeti behatások, amelyek a valóságodat összetörik. Ezért felkelés után 5 percig meditálj, hogy a központodba kerülhess. Állj fel egy számodra kellemes pontján a lakásnak, hunyd be a szemed, könnyedén tárd szét a karjaidat, majd képzeld el, ahogy az Univerzum közepén állsz. Egy lilás ködgomolyagban szívd magadba vissza az érzést, egy vagy a világmindenséggel, és mindenkivel, akik ezen a bolygón veled együtt utaznak.

Ismered a szókimondó horoszkópot? Kattints IDE érte

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!