Illúzió

Schwarzenegger porrá zúzta a netes troll egoját, aki értelmi sérült versenyzőkön gúnyolódott

Netes trollnak lenni baromi szar lehet, mert kis figyelemért cserébe, amit az ordenáré kommentjével kivív, népharagot kell elviselnie. Vagy még rosszabb esetben Arnold Schwarzeneggerbe botlik az illető…

 

 


Schwartzenegger elkötelezett híve a Speciális Olimpiának. Díszvendége az eredményhirdetésnek, és őszinte örömmel ölelgeti meg a szervezőket és az egyébként értelmi vagy halmozottan sérült versenyzőket (ezért speciális olimpia).
A versenyt most ráadásul Schwarzenegger eredeti hazájában, Ausztriában tartották, és nemcsak vendégként és a rendezvény nagyköveteként volt jelen, de szponzorálta is az eseményt. Ehhez még vegyük hozzá, hogy Timothy Shriver, a Speciális Olimpia elnöke, exfeleségének, Maria Shivernek a testvére. Máris értjük, miért gurult be annyira a kommentelőre.

A hozzászóló okfejtése szerint a Speciális Olimpiának nincs semmi értelme. Az Olimpia arról szól, hogy a világ legjobb sportolói mérkőznek meg egymással. Az, hogy retardáltak versenyeznek, az ennek az ellenkezője.

Az egykori Mr.Olympia válasza:

“Annyira buta és gonosz ez a komment, hogy nem is fogom letörölni, de még letiltani se foglak (még), mert ez egy jó ok arra, hogy tanulj valamit. Neked ezek után két lehetőséged van. Biztosíthatlak róla, hogy ezekben a sportolókban bátorságból, jóakaratból, észből és képességből – sőt, igazából minden pozitív emberi tulajdonságból több van, mint benned. Szóval, az egyik lehetőség, hogy a nyomdokaikba lépsz – tanulsz tőlük, és próbára teszed magad, hátha tudsz adni valamit a világnak. Vagy: maradsz a saját utadon, és továbbra is egy szomorú, szánalomra méltó, irigy internetes troll leszel, aki az égvilágon semmit nem tesz hozzá a világhoz, csak kicsinyes féltékenységből kigúnyolja azokat, akik vele szemben igen. Tisztában vagyok azzal, hogy igazából csak egy kis figyelmet szeretnél, úgyhogy hadd legyek egyértelmű: ha úgy döntesz, hogy így folytatod, akkor az égvilágon senki nem fog emlékezni rád.”

A Speciális Olimpián egyébként a magyar csapat is részt vett, tehát őket is megvédte a színész.

(forrás: dailyedge.ie)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!