Illúzió

17 megható történet, amitől bepárásodik a szemed

“Az emberiséget a szeretet törvénye uralja” 
17 képben találtam rá kiemelkedően szép példákat. Lássuk sorban hát.

 

 

1. 60 év jóban-rosszban, együtt…

2. A hölgy, akinek férje meghalt, mégis mindennap együtt ebédeltek.

3. “A nagyapám pár hónapja távozott közülünk. Amikor először bementem nagyszüleim üres házába így találtam szekrényükben az esküvői ruháikat.”

4. Egy fal, három generáció.

5. Egy özvegy férfi, aki visszaidézi azokat az időket, melyeket feleségével ücsörögve töltöttek ezen a padon.

6. A szeretet tapintható ezeken a képeken, nem kellenének ide szavak, de azért a kép alatt el kell árulnom róluk még valamit: Norma és Gordon Yeager.

…72 évnyi házasság után Norma és Gordon kórházban hunytak el egymást követve, egy órán belül, egymás kezét fogva.

7. Amikor a vőlegény először pillantja meg a menyasszonyt.

8. A pár története, akik együtt vannak minden nehézség ellenére is: A képeken látható katona, Taylor Morris 24 éves és az amerikai hadsereg robbantási szakértője. Az afganisztáni Kandahárban szolgált, amikor 2012 tavaszán rálépett egy házi készítésű bombára, ami felrobbant… A többit meséljék el a képek.
Teljes történetüket ide kattinta tekintheted meg!

9. Louis Armstrong a feleségének, Lucille Wilsonnak játszik 19 évnyi házasság után Gizában, a piramisok lábánál 1961-ben. Lucill a híres trombitás negyedik felesége volt. Louise három rövid és viharos házasságot tudhatott háta mögött, amikor találkozott Lucillal, aki végül élete asszonya lett. 30 éves, boldog házasságuk Louise Armstrong haláláig tartott.

10. Erzsébet királynő és Fülöp herceg 70 évnyi házassága.

11. Szíverdő egy feleség emlékére: Gyönyörű és megható szív alakú tisztás látható az égből egy emiatt ültetett erdő közepén Angliában. Egy szerető férj titkos emlékhelye ez elhunyt felesége tiszteletére.

12. A férfi, aki vese donort próbál találni feleségének .

13. A szülők, akik a saját hasukra tetoválták az inzulinadagolót, amivel fiúk – súlyos cukorbetegség miatt – kénytelen együtt élni nap, mint nap. Miért tették? Hogy bizonyítsák gyermeküknek: ő ettől nem kívülálló vagy más. Nincs köztük különbség.  24 SZUPERAPU, aki mindent megtesz gyermeke boldogságáért – itt!

14. Az idős úr, aki párját tanítja a betűk olvasására, miután a hölgy elvesztette emlékezetét és minden tanult tudását: türelem, szeretet és megértés a legmagasabb szinten.

15. A fiatal házasok, Ahmed és Fatima, akik egymás gondját viselik – minden értelemben. Ahmednek nincs karja, Fatimának pedig hiányoznak a lábai, így kiegészítik egymást lelki és testi értelemben egyaránt.

16. Daniel meglepetésszerű lánykérése.

17. A Madách téri szerelmes molinók: Két óriási molinón kért bocsánatot szerelmétől egy lengyel férfi. Egyúttal a kezét is megkérte.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!