Illúzió

Melyiket vinnéd haza a nyolc közül? – személyiségteszt

Biztosan hallottad már, hogy egy idő után a gazdi és kiskedvence hasonlítani kezdenek egymásra. Ez általában külsőre és személyiségre is igaz. 
Ebből kiindulva, logikus lehet a feltételezés, hogy árulkodó lehet jellemedre nézve a választásod is. Vajon melyik kutya fog meg téged ránézésre legjobban? Melyikőjüket vinnéd haza habozás nélkül?

Válassz közülük egyet és keresd meg mit árul el rólad ez a döntés!

 

 

1. A te szíved vajból van, igazi segítő személyiségről árulkodik a választásod. Éppen ezért fontos figyelmeztetés számodra: Nem viheted mindenki helyett a csomagot! Légy egy kicsit önzőbb, nem rossz ám az… Légy szíves ülj le, és írj konkrét terveket, mit fogsz tenni magadért a közeljövőben. Csakis magadért! Ez fontos, hogy a tartalékaid ne merüljenek ki és tovább segíthess másokon!

2. Irigylésre méltóan laza vagy, te aztán nem görcsölsz semmin, nem hajtod túl magad. Az élet egy igazi játék számodra. Szép türelmesen kivárod a számodra kedvező időszakokat, és élsz a lehetőségeiddel. Egy jó tanács mégis jól jöhet: értékeld az idődet, és még ha nagyon fiatal vagy is tudd, ez nagyon értékes dolog. Ne vesztegesd olyasmire, aminek hosszútávon semmi értelme. Keress egy klassz hobbit vagy segíts egy állatmenhelyen, ez még szebbé teheti az életedet.

3. Célratörő, kitartó játékos vagy, aki nem foglalkozik az akadályokkal. Sőt, talán még szereti is őket, mert szereti a kihívásokat. Az életed a sorozatban megvalósuló célok láncolata. Nagyon értékes dolognak tartod az időt, ezért nem mész üresjáratban, mindig vannak izgalmas céljaid, terveid, amiken persze aktívan dolgozol is. Egy jó tanács: lazíts néha, engedd ki a gőzt, és engedd el a célfüzetedet vagy a ceruzádat időnként.

4. Igazi különc vagy, a szó jó értelmében! Nem bírod a konfekciót semmiben, totálisan taszít az egyformaság. Mivel nem akarsz senkihez hasonlítani, a környezetedben lévők sokszor meghökkennek rajtad. Számodra nincsenek sablonok semmihez. Spontán vagy és laza. Folyamatosan új megoldásokon, lehetőségeken töröd a fejed, igazi úttörőként mész előre. Emellett a társaság motorja vagy, nem lehet unatkozni melletted. Nincs egyszerű dolga annak, aki veled él, mindennap szolgálsz számára egy-két meglepetéssel.

5. Tipikus felfedező vagy, aki folyamatosan olvas, tanul, kutat. Az életed középpontjában a tudásvágy áll. Rendkívül nyitott vagy midenre és mindenkire. Úgy érzed versenyt futsz az idővel, mindent meg kell tudni egy véges életidőn belül, ezért falod a tudást. Nem lehet rád fogni, hogy túlzottan szabálykövető lennél, sőt, szereted áthágni azokat és a saját fejed után menni. Tudod mit? Igazad is van.

6. Kiegyensúlyozott, nyugodt, családcentrikus ember vagy, aki nagyraértekeli a hagyományos dolgokat. A környezetedben élők mindenben számíthatnak rád. Egy igazi bástya vagy szeretteid számára. Kimagasló felelősségérzettel közelítesz mindenhez, nem könnyelműsködsz el semmit. Egy jó tanács: néha ülj be egy hintába és hajtsd magad ameddig csak bírod, aztán feküdj a fűbe és csak bámuld a bárányfelhőket. Ereszd el magad. Jó lesz!

7. Te aztán nem szorulsz senki tanácsára vagy segítségére. Mindig tudod mit kell tenned, mész a saját fejed után. Kemény, határozott jellemed van. Ez addig nem gond, amíg nem erőlteted rá másokra is a saját értékeidet. Ha nem akarsz magadra maradni, lazíts az elvárásaidon. Jó tanács: törj ki a saját sémáidból, csinálj őrült dolgokat. Mozdulj ki a magad teremtette korlátok közül, és keresd meg a kislányt/kisfiút, aki voltál. Teremts vele kapcsolatot és engedd meg, hogy jól érezze magát újra…

8. Mértéktartó, visszafogott, szerény személyiség vagy, de végtelenül maximalista. Egyáltalán nincs könnyű dolga annak, aki meg akar felelni az elvárásaidnak! Vissza is riadnak ettől néhányan, te pedig magányosnak érezheted magad. Picit tedd lejjebb a mércét. Nem mindenki törekszik a tökéletességre, van aki szereti a rendetlenséget és a laza életstílust. Meglátod, ahogy engedsz az elvárásokból, úgy fogod vonzani az embereket magadhoz. Alapvetően egy nagyon kedves ember vagy, akihez szívesen közelednek mások, de ez egy kicsit gátat szab a kedvüknek.

További ajánlataim:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!