Illúzió

Végre feltaláltak valami tök jót, itt a menő esőcipő!

Idén kétszer jártam a testvéreméknél Norvégiában és egyszer sem voltam felkészülve normálisan lábbelikből. Egész pontosan azért, mert utálom a gumicsizmát – szerintem a világ legbatárabb, unpraktikusabb találmánya -, és igyekeztem csizmában és edzőcipőben közlekedni. Baromság volt.
Ott a tavasz, valóban az. Ergo szeszélyes, azaz jó, ha van a táskádban esőkabát és megkockáztatom esőnadrág is. Én imádtam, de be kellett látnom, ott nem a divatnak él az ember, hanem a praktikumnak. Ha ott elmész egy erdőbe, nem azt fogod találni amit megszoktál itthon, nem bizony. Egy egybefüggő, vastag mohaszőnyeg fed mindent, amire lépve érezhető, hogy alatta gazdag vízréteg szunnyad, hogy táplálja. Nem tudsz egy gyenge kis edzőcipőbe erdőt járni, mert az első lépésnél bokáig érő vízben találod magad. Szóval, tényleg fel kell készülnöd cipőből. 

De itthon is áztam annyira rommá zivatarban, hogy fele királyságomat adtam volna egy ilyen tutyiért, amire hál’Istennek most rátaláltam!

 

 

A cipő fontos, az egyik olyan ruhadarab, amit az elsők között nézünk meg a másikon, nem igaz? És persze szeretjük viselni is a kényelmes, hozzánk illő darabokat.
Sokan vagyunk így egy menő edzőcipővel is, amit azért vásárolunk meg, mert kényelmes és rohadt jól néz ki. Különösen nagy divat már egy ideje a sneaker, mert jól áll mindkét nem lábán.

A sneakergyűjtöknek azonban minden egyes folt, törés, tőrként tudja sebezni a szívüket. Nekik lehet most nagyon komoly segítség az iróniát sem nélkülöző Dry Steppers.

Amikor először láttam ezt a talppal ellátott cipővédő műanyagzsákot, azt hittem, hogy ez csak egy vírusvideó, és nyilván fake termékről van szó. Aztán amikor ellenőriztem az igazságtartalmat, akkor szembesültem vele, hogy húsz dollárért tényleg lehet ilyeneket rendelni.

Sőt az egyes darabokra még rá is vannak nyomva népszerűbb lépők ábrái, hogy a külvilág számára is világos legyen, hogy zacskó ide vagy oda, belül bizony Yeezy Boost van rajtunk. És milyen jól fog ez jönni a következő Volt vagy Sziget Fesztiválon, nem igaz? 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!