Illúzió

Megérkezett a vizes vb magyar paródiája, és még jó is!

Tisztában vagyunk azzal, hogy a hazánkban megrendezésre kerülő vizes vb-re eddig már (bruttó) 170 milliárd forintot szórtak ki, és közben igyekszünk nem gondolni a kórházi állapotokra. Ja, de mégis.
Tudjuk, hogy már most rengeteg botrány övezi hazánk történetének legjelentősebb sporteseményét. Az Index kedden adta hírül, hogy a szervezők elakartak titkolni egy 30 milliárdos költséget, amire még közbeszerzést sem írtak ki.  Bár örömtüzeket kellene gyújtanunk, keserű szájízzel fogunk tévé elé ülni.

 

 

Az ingyenes wifi kiépítésével egy kazah  céget bíztak meg, aki adatokat gyűjt a felhasználókról. (Facebook és Gmail fiókjaid biztonsági részeire figyelj oda, mert az orosz hekkerek elég profik.)
Számos dolgot tudnék még felsorolni, ami miatt várható volt a statisztika eredménye, az embereknek több mint felét egyáltalán nem érdekli a rendezvény. 
Mindenesetre a stand up-osokra most is számíthattunk, mert a paródiája legalább kifogástalan lett:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Zsó Vidám says:

  ” 64-es kabinba, öltözik a Katinka, ijjujjujujújj” 😀

 2. József Béni says:

  Miután a vizes vb, a megépített műtárgyakkal együtt sem került annyiba, mint amennyit demszkyék loptak a 4-es metróból. S akkor egyetlen neolibsi bértolnok könnyáztatta arca sem tűnt fel a kórházakért aggódva. Emiatt hiteltelen a kritika.
  A videót jól megcsinálták a srácok. A szoclib szavazók jót fognak derülni rajta, hiszen ők nem fogják fel, hogy ez világra szóló esemény, ők csak mernek kicsik lenni. De Orbán megcsinálta és FINA honlapja nem fanyalog.
  A srácok is jól jártak Orbánnal, hiszen ahogy a mirigyesek mondták, egy jó paródiát csak jó anyagból lehet készíteni. A szoclibek minden rendezvénytől csak visszaléptek,(expo. Stb.) mivel tehetségtelen ostoba társaság. Egy visszalépés nem olyan jó paródia anyag.
  Egyszóval Orbán még annak is a legjobb miniszterelnöke, aki utálja. 🙂

 3. Andi Danyi says:

  Szerintem egyáltalán nem jó. Nem tudom mitől lenne hatalmas.

 4. Döme Regisz says:

  Hát, persze, nem a valóságot mutatja be – de hatalmas. Nekem a 60-as évek közepe-eleje óta van szerencsém “élvezni” az állami(lag felturbózott) ünnepeket. Voltak köztük csúcsteljesítmények. Ez a magzatvíz-csűrdöngölős eposz közéjük tartozik. Ez az “étosz” valamint a – főképp pénzügyileg alátámasztott – előkészületek alapozzák meg a paródia elsöprő sikerességét.

 5. Éva Tolvajné Gőz says:

  HATALMAS 😀 😀 😀

 6. Takács Gábor says:

  Nagyon jo,igazán a valoságot mutatja be!!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!