Illúzió

Mit látsz meg először a képen? – személyiségteszt

A projektív személyiségtesztek nagyban segítenek megérteni az emberi elme működését. Felfedik a személyiséget, értékeket, célokat, védelmi mechanizmusokat, félelmeket, sérüléseket, egyszóval elég komplex képet adnak a tudatalattiról. Ezek a tesztek olyasmi nyitnak ki, melyeket elnyomunk, és talán sosem akartunk még meglátni magunkban. Ezek a tesztek előrejelzések is lehetnek rólunk, így a sorsunkról is. Vágyaink, impulzusaink a jövőnkről is árulkodhatnak.

 

 

A feladat egyszerű ehhez a vizsgálathoz. Nézz rá a képre és mondd ki magadnak, mit láttál meg legelőször a képen. A koponyát vagy a nőt?
Ez fogja megmutatni tudatalattid titkát!

(A lap legalján lévő képes ajánlóban találsz hasonló képes teszteket.)

Ha egy koponya volt az első meglátásod …

 

Annak ellenére, hogy a koponya ijesztő, az erőt jelképezi. Készen állsz az új kihívásokra és győzelmekre. Azonban már tisztában vagy az élet múlandóságával, és tudod, hogy minden véget ér egyszer. Nem szédít meg az “anyag”, a matéria, mert számodra már sokkal fontosabb az ÚT, mint az eredmény. Ez az oka annak, hogy sima, kikövezett úton mész tovább a célodig. Ne változtass ezen a látásmódon, és eléred, amit most nagyon akarsz! 

Ha egy nőt fedeztél fel először …

 

A nő lábai közé lehajtott feje a fáradtságot szimbolizálja. Lehet, hogy most éppen zavarosnak ítéled meg a saját helyzetedet, vagy életszakaszodat, tanácstalan vagy valami miatt, de nyugi! Tedd félre az ügyet, mert ha most erőlteted, nem lesz tökéletes az eredmény. Most annak van számodra itt az ideje, hogy változtass a helyzeteden. Pár napra van szükséged, hogy erőt gyűjts és ehhez jó lenne egy környezetváltozás. Valószínűleg van melletted egy ember, aki elveszi az energiádat. Vonulj el egy kicsit, ki a természetbe, talán egy vízpartra egyedül. Lazítsd, töltődj és gondold át kivel érdemes és kivel nem szabad már időt töltened és kapcsolatot ápolnod. Ezután határozottan változtass!

Néhány teszt az általam közreadottak közül:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!