Illúzió

Vállalhatatlan kecók magyar hirdetésekben

Nem is tudom hol kezdjem, a zavarbaejtően nagy felhozatal miatt. Elképesztő mennyiségű fotós hirdetés a magyar adok-veszek portálokon, amitől szem nem marad szárazon. A brutálisan kuplerájos, az értelmezhetetlen dizájner, a furmányos hirdetést megfogalmazó novellista, minden megtalálható ezek között. Azt hittem csak viccelt-tréfálkozott egyik-másik, na, de nem! Nem bizony. Mutatom az aktuális kedvenceimet.

 

 

Ez egy naturista szállás hirdetésében szerepel. Praktikus. A wc-én ülve lehet nézni a vacsorázókat, akik boldogan beszélgetnek a fürdőkádban héderezővel. Már csak egy kétlapos rezsó hiányzik az asztalról.

Jászapáti piramis belső. A posztertől a szobrokig, minden adja a fílinget. A tévén terpeszkedő óriás plüss nyúl picit összezavarja az érdeklődőket szerintem.

Az enteriőrdizájn minden igényt kielégítő és mindenre kiterjedő. Kár, hogy a wc nincs egybe nyitva az étkezővel, így már nem is kell…

Feldobódásügyileg.

Kakás ajtó, nem jó ajtó. “Hát itt meg mi a kurva anyám történt?” – kérdezte Feri bácsi bajszát pödörve, amint a felújítás után újra belépett a lakásba. Pedig akkor még nem is járt a nappaliban.

Az internet kávézót magába rejtő VIP épület, belülről támad csak igazán nyakra! Kvantum összefonódás, elektromos vihar, köztünk élő UFO-nauták csészealjai mindenütt. Transzcendens élményben lehet részed, ha megveszed.

A pénz találkozása az ízléstelenséggel. Elképzelheted, ahogy a fickó esténként hazatér, beránt egy stampedli páleszt, majd leheveredik a Tények elé. A márványkutas fürdője felé ballagva mindennap megcsodálja II.Jüan-Xi császár koronázási viseletét. Fürdés után a márvány csap mögötti Obis radiátorra dobja hanyagul drága törölközőjét, majd  megcélozza a bojtos-baldachinost.
(A dupla márvány csap egyébként baromi praktikus, az egyikben mosakodhat, a másikban halat pucolhat.)


A zsírkréta megszállottja.

A VHS pápa kecója is eladó. Sörösdobozok, köcsögök, fegyverarzenál, szőr és tonnányi videókazetta. Ami még odabasz, az a nyomorult “indián álomcsapda”, ami nagyjából annyira autentikus, mint egy matyó férfikötény alá fölvett bokorugró, sok alsószoknya egy Rolling Stones-nyelves pólóval. Amúgy meglepő, hogy nem a Kill Bill forgatási helyszíneként hirdetik…

15 millióért SEHOL nem kap ennyi bejáratot, bejárót, külön bejáratot, közös bejáratot! Nézzen körül és gondolkodjon! Mágenheim party-aréna.

Bármibe lefogadom, hogy a bejáratnál két kőoroszlán fogad, a felhajtón pedig egy Merci. Az étkező értelmezhetetlen. Ravatalozó és egyben boncasztal? Családi virrasztásokhoz is kiváló -a belváros közelsége miatt is! Számtalan kérdést dob fel ez a pecó, amire a válasz általában: pornófilm forgatás.

A badacsonytomaji szűz, meg a Sátán kutyája. 300 milkáért a tied. Nem tudni melyik templomból privatizálta a tulaj.

Arrébb rúgnak valamit, aztán leülnek. Nem csinálnak nagy ügyet belőle. De most valamiért mégis eladó a szentély.

Aki abszolúte nem hisz abban, hogy a kevesebb, néha több, Szaniszló Tiborné. Saját kezével gyönyörítette az összes szobát, de mégiscsak megválik a háztól

Jó sokáig keresgélhetett, mire rátalált a tökéletes járólapmintás tapétára!

Az év konyhájával, vagy klotyójával(?) megálmodott kecó is eladóvá vált. Bizony.

Bántó eklektika, bár ha jobban belegondolsz, Gaudi is hasonlóban álmodta a világot.

Az igazán fontos hívások.

Kuplerájosék mutatják a valót. 

Poszteros kuplerájosék úgyszintén. “Béla nincs egy rongyom, amit felvehetek”

Amikor elszabadul a kockás textil. Akkor lett teljesen nyilvánvaló Marika megszállottsága, amikor a gázpalackra is gúnyát varrt belőle.

A férfi, aki mer egyedi lenni, eltérni a megszokottól. Teljességgel nonkonform. 

A tornyosházban minimáldizájnnal rendezték be a kishercegnők fürcsiszobáit, miközben a medencénél az öttagú zsűri figyelte az elmaradt szinkronúszás EB hűlt helyét.

Nincs is jobb, mint egy jó olajsütés után zuhizni! Vagy zuhizás közben beletunkolni a pöcibe!

A szerelem szentélye.

Soroksári aztékok.

Tiszta udvar, rendes ház. Nem ám csak úgy behordjuk a kertbe a redvás cipőnkkel a sarat!

Művirág, amíg a szem ellát. Finom virágréteggel vont be mindent, amit csak elért.

Mészáros Lőrinc utca (érted?! Mééészáááros Lőőőrinc). Egy hangulatos, tudatosan barokk pecó. 

Értéknövelő zsúrkocsibehajtó. Megkérnénk a kedves családtagokat, hogy a torlódás elkerülése érdekében, ebédidőben mindenki a számára kijelölt átjárón haladjon át. (Annyira gyönyörű a téglatapéta, a falmatricáról már nem is beszélve!)

Na, de azért bónusznak mutatok egy dublinit. Ez egy nagyon vad LSD trip eredménye lehet csak:

 

(inspiráció:geccodejoakecod fb)

Ajánlataim a témában:

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Györgyi Nagy says:

    Én attól tartok, az a járólap-mintás tapéta nem is tapéta.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!