Illúzió

Olyan felajánlást tett egy nő Cserdi fiataljainak, amitől libabőrös leszel!

Vegytiszta szeretet vezérelheti csak azt az embert, aki ismeretlenek felé így nyitja ki a szívét, mint Szabó Julianna. Cserdi Község Facebook oldalán hagyott augusztus 5-én néhány sort, amit azóta ezrek tetszikeltek és kommenteltek hálásan. Sőt, van aki azt fűzte hozzá, jó ötletet adott számára is a jövőre nézve…

 

 

Az elmúlt napokban bejárta a sajtót, Cserdi polgármesterének a TV-ben tett bejelentése, hogy falujának legtöbb fiataljára nagyon büszke mert középiskolába járnak és példás tanulók.

Erre reagálva lépett elő Szabó Julianna és írta a következőket:

Tisztelt Polgármester úr, kedves Cserdiek!

Szabó Julianna vagyok, a Budapesti Műszaki Egyetem docense. Évek óta figyelem elkötelezett és kiemelkedően sikeres munkájukat. Különösen melengeti a szívemet az a figyelem, ami a cserdi gyerekek iskoláztatását követi.

Miután saját lányom, Anna már kirepült és egyetemi tanulmányait külföldön folytatja, vele egyetértésben elhatároztuk, hogy szobáját annak az első cserdi lánynak ajánljuk fel tanulmányai idejére, aki valamelyik budapesti egyetem vagy főiskola nappali tagozatára bejut.

Tudom, hogy a fővárosi egyetemi tanulmányok sokszor lehetetlen követelmények elé állítják a családot, és a városba szakadt gyerekek is könnyen elveszítik a fonalat támogató családi háttér nélkül. Ezért a szobához természetesen háromgenerációs családunk támogatása is járul.
Kérem, éljenek a lehetőséggel!

Üdvözlettel
Szabó Julianna

Ajánlataim a témában:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!