Bárhol megállod a helyed a világban, mint ahogyan ő is!

Ő sem lángos sütéssel kezdte. Magyarországon tanulta ki az autószerelő szakmát, majd ingatlanozott. 24 éves korában fogta magát és elrepült New Yorkba, ahol éttermekben dolgozott 14 évig. 

 

 

MTI Fotó: Kallos Bea

Prepuk Zsolt lángosos Truckjából szolgálja ki vásárlóit a New York-i Wall Streeten. 

A srác valamit nagyon jól csinál, mert a The New York Times című napilap gasztronómia rovata kiemelte és dicsérően beszélt róla. A trukcot egy éve kezdte el építeni, és jelenleg ez a munkahelye, melyben további két embernek ad megélhetést jelentő munkát. 

Szintén magyar származású feleségével a napokban várják első gyermeküket.

Mert mindenhol ott vagyunk, és jól teljesítünk, nem igaz? 🙂

Gini Papp – Illúzió

(MTI, lajk.hu)

Tovább a blogra »