Illúzió

Megdöbbentő! Michael Jackson Neverland birtokát 100 millió dollárért árulják!

A Pop Király 2009-ben hunyt el. 15 évig élt a kaliforniai Santa Ynez völgyben elhelyezkedő, Neverland Ranch nevű birtokán. A helyen, ahova egy Pán Péter-i mesebirodalmat álmodott.

 

 

1

A 2700 hektáros farmot eredetileg azért vásárolta meg, mert gyermekeknek szeretett volna építtetni rajta egy kis paradicsomot. 22 épület, egy kastély, egy panzió, egy apartman, teniszpályák, kosárlabda pálya, medencék, kisvasút, 50 férőhelyes mozi, tavak, vidámpark, állatkert, a vidámparkban hullámvasút, óriáskerék, körhinta, istállók. Mindezek fenntartása, évi 5 millió dollárba került.

1

1

1

1

Egy tölgyfa, melynek tövében sokszor ült a Pop Király, és itt írta dalait

1

Neverland-nek saját tűzoltói is voltak!  A híres vidámpark, ami együtt volt egy állatkerttel, valamikor elefántoknak, zsiráfoknak, csimpánzoknak, krokodiloknak, kígyóknak és egy medvének is otthont adott. Az egzotikus állatok már nincsenek a birtokon. 

1

A tölgy és platánfákkal teletűzdelt ingatlant, Michael 1988-ban vásárolta meg, 19.500.000 $ -ért.
Halála után visszakeresztelték Sycamore Valley Ranch -re, ez volt a neve, mielőtt Michael megvásárolta.

1

Csupán az épületeket és a precízen kialakított és gondozott kertet tartalmazza a vételár.

1

A park adás-vételét intéző ingatlanközvetítő a Wall Street Journalnak adott interjúban mesélt a parkról. Nyilatkozatában pedig hangsúlyozta, hogy a birtok árusítása nem teszi majd lehetővé a rajongóknak, hogy bárki megnézhesse az ingatlant: csak azokkal állnak szóba, akik bizonyítani tudják, hogy valóban potenciális vevők – vagyis iszonyúan gazdagok.

2005-ben a gyermekmolesztálási botrányt követően kiköltözött a parkból, és soha nem is tért vissza.

1

A Jackson család reménykedik, hogy olyan ember vásárolja meg Michael fantáziabirodalmát, aki tiszteletben fogja tartani a hely történelmi jelentőségét, és különleges jellegét. 

Az érdeklődők nevei között 9 hírességé is megtalálható: Jay Z, Justin Bieber, Kanye West, Macaulay Culkin (aki 9-14 éves kora között többször is járt Neverlandben, és egy ágyban aludt Michaellel, ezért felbukkant a neve a gyermekmolesztálási perben is, ahol egyértelműen azt vallotta, hogy az énekes soha nem közeledett hozzá tiszteletlenül), Jakson gyermekei (Prince (17) Paris (16) és Blanket (12) ), Elton John, Lady Gaga, Britney Spears, és Eminem.

(nbcnews, google, wikipedia)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!