Illúzió

2017. május 24-e sokkal fontosabb, mint 2012. december 21-e volt, a maja naptár szakértője szerint!

Carl Johan Calleman, a maja naptár elismert szakértője. A svéd tudós és író teljesen másképp látta 2012 jelentőségét, mint a tömeghisztériát kovácsolók. Ő már akkor azt állította, ez nem egy mindennek véget vető Armageddon lesz, hanem hanem egy lassú átalakulást indít el a tudatosság felé, amelyben az emberek megtapasztalják a magasabb „egység tudatot”.

 

 

1979 óta foglalkozik a maja naptár kutatásával, melyről több könyve is megjelent. “A teremtés kilenc hulláma” című könyve megjelenése nagy hatással volt más tudósokra is. 

“Tudományos háttérrel rendelkezem, a fizikai biológia doktora vagyok, és a világ legrangosabb tudományos intézményeiben tartottam előadásokat. 1993-ban azonban erős késztetést éreztem és úgy döntöttem, hogy teljes munkaidőben foglalkozom azzal, hogy elmagyarázzam a maja naptár rendszerének valódi jelentését oly módon, hogy a modern emberek számára is érthetővé váljon. Hat könyvet írtam a maja naptárral kapcsolatban, melyeket összesen tizennégy nyelvre fordítottak le. A maja vénekkel is dolgoztam, hogy segítsek nekik üzenetet küldeni a világ felé.” – mesél magáról a szaktekintély, akit a Yucatán-félsziget maja vénei is elismernek.

A Maja naptár olyan energiákat ír le, amivel magasabb tudatformába lép át az emberiség – állítja Carl Johan Calleman, aki 1979-ben tett először említést a Maja naptár közeledő végéről. Azóta ő az egyetlen tudós, aki bemutatta, hogy a biológia fejlődése, története és a tudatosság szoros összefüggésben van a Maja naptárral.Vizsgálatokat indított a maja naptár természetét illetően, és felfedezett egy eddig ismeretlen értelmezést. Véleménye szerint minden egy úgynevezett kozmikus terv szerint fejlődik és történik. Elmélete szerint a maja naptár az a hiányzó darab, ami lehetővé teszi, hogy lássuk a kapcsolatot a világ dolgai és saját magunk között. Rájött, hogy a kozmikus energiák változásai a maja naptárban is megmutatkoznak, beleértve a változásokat az emberi gondolkodásban és kreativitásban. Szerinte a Maja Naptár leírja a történelmet, az Univerzum eredetét és életét.

Bebizonyosodott, hogy a Maja naptárban leírt kozmikus energiák változásai pontosan megfelelnek a kozmikus történelmi paradigmaváltásoknak, különösen az elmúlt évezred változásainak az emberi gondolkodás és kreativitás területén. Ezenkívül a Maja naptár leírja az energiák kisugárzását a világegyetem központjából, ami meghatározza a tudatosság fejlődését.
Calleman a naptár végének magyarázata helyett inkább azt a tulajdonságát emeli ki, hogy a tudatosság egyre magasabb szintjeire ér fel, és mindez 2011. október 28-án ért tetőfokára. Mivel a tudatosság az emberi létezés egyik legalapvetőbb mértékegysége, ezért elmondható, hogy az emberiség történetének minden vonatkozását befolyásolták a Maja naptár változásai, így a zene, a tánc, a művészet, a műszaki tudományok, a vallás, a gazdaság és sok egyéb területét is.

Ami miatt bizonyosak lehetünk abban, hogy a maja naptárrendszer prófétikus, és egyben tudatos magyarázatát adja az evolúciónak, az nem más, mint az a számos motívum, mely a maja alkotásokban figyelhető meg. Olyan motívumok, amelyek megerősítik, hogy az isteni terv munkája életünk lehetséges értelmét ábrázolják. A maja naptárrendszer legjelentősebb metaforája a kilenc szintes piramis, amelynek minden szintje a tudatosság újabb szintjét jelöli egy-egy hullám, vagy másként nevezve egy-egy alvilág formájában.

Egyetlen ókori feljegyzés létezik arról, mi történik a naptár végekor. És ez nem galaktikus összeomlásról, nem a mágneses sarkok váltásáról, és nem az X bolygó eljöveteléről vagy napkitörésekről tudósít. A feljegyzés, amelyet Tortuguero 6 emléknek hívnak, a kilenc szintű piramis istenének eljöveteléről szól. Ami azt jelenti, hogy a naptár szerint tetőzik az egységes tudatosság kilencedik hullámának fejlődése.

A Maja naptár azt tanítja, hogy nincs visszatérés a múltbéli politikai, gazdasági vagy vallási rendszerekhez. Ez az egyetlen útja annak, hogy új világ szülessék a káoszból. Ez egy vissza nem térő alkalom arra, hogy az emberiség megteremtse a szeretet világát.

Ezen tények ismeretében felmerül tehát a kérdés, mitől olyan különleges 2017. május 24-e?

Elvileg nem igazán különlegesebb, mint a Kilencedik Hullám 36 hullámszakaszának bármely más kezdete.
(Lásd: http://www.xzone.com.au/9thwave.php)


Május 24-e a Kilencedik Hullám 64 napja közül az első.

 

Azonban ez tekinthető egy tartós erőfeszítés kezdetének, amely megkönnyíti az emberek számára, hogy rezonanciát hozzanak létre a Kilencedik Hullámmal. Ezt az eseményt követik a június 29-i, augusztus 4-i események és így tovább. Ez nem tekinthető egyedülálló eseménynek. Mégis, azt lehet mondani, hogy a káosz a világon elérkezett arra a pontra, ahol szükségessé válik, hogy létrejöjjön egy nagyobb léptékű kollektív rezonancia azzal a hullámmal, amely az egység tudatot generálja.

Vajon a “Szív korszaka” veszi kezdetét a Kilencedik Hullámmal, ami május 24-ével indul?

Az univerzumunkat és bennünket a teremtés Kilenc Hullámának együttes hatása hozza létre. Ezért nincs olyan változás, amely minden szinten zajlik bármely eltolódás során egy időben. A szívünkre gyakorolt hatások attól függnek, hogy milyen hullámokkal hoztunk létre rezonanciát, és ez azáltal jön létre, hogy milyen szándékaink vannak. A legtöbb ember még ma is a 6., 7. és 8. hullámmal rezonál, amelyek közül egyik sem hoz létre egy teljesen nyitott szívet. Azonban az emberek egy kisebb része elkezdett rezonanciát kialakítani a Kilencedik Hullámmal, és az idő múlásával ahogy ezek irányítják őket, elérik a valóság egy új felfogását, túl az elkülönültségen. Egyetlen esemény egy adott időpontban nem változtatja meg az emberiséget, hogy belépjen a Szív Korszakába, de az a szándék, hogy az emberiség sorsát a Kilencedik Hullámmal való rezonancián keresztül kinyilvánítsa, egy Arany Korszakot teremt.


A szanok (Kalahári busmanok) képviselik bolygónk legrégebbi létező kultúráját, akik az elmúlt száz év során súlyos üldöztetéstől szenvedtek. A Kalahári-sivatagban (Afrika déli részén) élnek, egy sámánikus kollektívának tekinthetők, és egy transz állapotot eredményező tánc révén lépnek be a szellemi világba, ahol Istennel és az összes állati szellemmel kommunikálnak. Ez lehet az egyetlen kultúra bolygónkon, amely még mindig úgy tekint erre a tudatállapotra, mint ami alapvető és valóságos. Május 24-ének napján, amikor a Kilencedik Hullám új hullámperiódusa kezdődik, eljárnak egy ilyen táncot. Az eseményt az “Egy szív tüze lángra lobbantásának” nevezik, amely az emberiség sorsa felé mutató egységre utal. (Az eseményről bővebben: https://www.facebook.com/events)

(Oupa Gert egyike azoknak a busmanoknak, akik sokat tesznek a Föld bolygóért)

Azok számára, akik nem tudnak személyesen részt venni az eseményen (Fokvárosban, Dél-Afrikában), mit tehetnek, hogy hozzájáruljanak ehhez az adott napon?

A lényeg az, hogy az emberek a saját tapasztalataik révén tudatában legyenek a Kilencedik Hullám létezésének, és ennek érdekében követniük kell a Kilencedik Hullám számos hullámidőszakát, hogy lássák, hogyan változik az életük. A busmanok beállítanak egy hangszínt, de mások is rendezhetnek eseményeket, vagy egyszerűen

gyújthatnak egy gyertyát jelezve, hogy ez egy új nap kezdete a Kilencedik Hullámban.

Ez nem olyan nap, amikor az emberek azt várják, hogy minden automatikusan megváltozzon. Sokkal inkább egy elkötelezettség, hogy részt vesznek a Kilencedik Hullám által előidézett átalakulási folyamatban az elkövetkező években.

(források: paranormal.hu, ujvilagtudat.blogspot.hu, calleman.com, facebook)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. GÁBOR NAGY says:

    A maya, maja, máya a szanszkritban azt jellenti : illúzió.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!